PS Plus-gratisspill for mars 2019 inkluderer Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

PS Plus-gratisspillene for mars 2019 har blitt avduket, noe som betyr at de med et betalt abonnement på PlayStations netttjeneste endelig vet hvilke titler de kan laste ned i løpet av de neste ukene, fra og med 5. mars .



Mens Call of Duty-serien har sett noen avtagende avkastning gjennom årene, kan du besøke en av seriens topper (om ikke toppen) med CoD: Modern Warfare Remastered for ingenting denne måneden hvis du er PS Plus-medlem. Denne 2016-utgivelsen fikk 2007s klassiske Call of Duty 4 oppdatert grafikk og moderne tilpasninger.



I tillegg til den godt plottede enkeltspillerkampanjen, forblir CoD 4s banebrytende flerspillermodus intakt, selv om den dessverre ikke har unngått dagens mikrotransaksjonstrend (nådigvis bare for kosmetiske gjenstander for øyeblikket).



Det originale Modern Warfare-oppdraget All Ghillied Up er fortsatt ikonisk

Det andre gratisspillet denne måneden er Vitnet , førstepersons puslespilltittelen fra Jonathan Blow som også skapte den kritikerroste plattformspilleren Braid.

The Witness ser deg utforske en mystisk øy hvor du må løse en rekke tankevekkende gåter for å komme deg videre. Ikke forvent å ha hånden din på noe tidspunkt, med løsninger som krever en kombinasjon av logikk og nøye oppmerksomhet på miljøet ditt.



Få hjernen din i gir for The Witness

Hvis du ikke har fått tak i februars gratis PS4-spill, er det fortsatt litt tid igjen. Til ære og Leiemorder vil være gratis å laste ned frem til 5. mars



PS3- og Vita-eiere ser ikke inn, siden februars PS Plus-serie var den siste serien noensinne med titler for disse to plattformene. Du har imidlertid fortsatt frem til 8. mars på deg til å finne Diveick (PS3, Vita), Metal Gear Solid 4 (PS3), Gunhouse og Rogue Aces (Vita og krysskjøp med PS4).

Siste spillanmeldelser
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: