Gillian Anderson insisterer på at medstjernen David Duchovny aldri var med i sine 'Ex-Files'-og er fortsatt et komplett mysterium

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gillian Anderson sier at David Duchovny fortsatt er et fullstendig mysterium - til tross for å ha jobbet sammen i 25 år(Bilde: FilmMagic)



De har jobbet sammen i 25 år, men Gillian Anderson ønsker å gjøre en ting klar: David Duchovny er IKKE med i hennes Ex Files.



Mens forholdet på skjermen lot seerne lure på om de noen gang ville koble seg romantisk, sier Gillian at de ikke var nær hverandre utenfor kameraet.



lawrence stroll nettoformue

Faktisk går hun så langt som å innrømme: Jeg vet ikke så mye om David Duchovny. Hvis du spurte meg 10 ting om ham, hadde jeg sannsynligvis misforstått ni av dem.

Den 49 år gamle skuespilleren snakket i Fox Studios i Los Angeles like før neste-og siste-utgave av The X Files går ut.

Det er den siste delen fordi Gillian har lovet å ikke komme tilbake som FBI -romvesenjegeren Dana Scully, en rolle som gjorde henne til en stjerne i 1995.



Scullys eventyr med Duchovnys agent Fox Mulder tjente den overnaturlige serien til millioner av fans.

Og da de to skuespillerne poserte nakne i sengen sammen på forsiden av magasinet Rolling Stone, satte det i gang en ildstorm av spekulasjoner blant fans og kritikere.



Gillian Anderson insisterer på at hun aldri har vært i nærheten av David (Bilde: WireImage)

Gillian sier at utenfor kameraet var de aldri veldig nærme

Paret poserte naken i sengen sammen på forsiden av magasinet Rolling Stone

Men nå setter Gillian rekorden rett og sier: Vi var aldri i nærheten. Det er sant at vi brukte mer tid sammen enn vi har i noe annet forhold, men det betyr ikke at vi var nære.

Svært ofte når du jobber lange timer, kan du ha en chatt-chat mellom scenene, men du står egentlig ikke og snakker om personlige liv.

Og veldig ofte spiser du ikke måltider hverken på jobben eller utenfor jobben sammen fordi du er i hverandres selskap hele tiden.

'Så jeg vet faktisk ikke så mye om David Duchovny, men vi setter pris på og respekterer hverandre.

Gillian har gått bort fra The X Files en gang før. Etter å ha avsluttet den niende sesongen i 2002 snudde hun ryggen til stjernen og Hollywood for å flytte til London for å ta på seg mindre teater- og filmprosjekter.

Nå-16 år, en X Files-film, to sesonger til og flere kjærlighetsforhold senere-anser hun seg selv som en Londoner og har vært involvert i en rekke profilerte TV- og sceneprosjekter.

Gillian Anderson med datteren Piper Maru Klotz (Bilde: Getty)

Gillian Anderson og Clyde Klotz hadde datteren Piper sammen (Bilde: WireImage)

For eksempel dukket hun opp i West End i Ibsens A Doll's House, var Hannibal Lecters psykiater i den amerikanske TV -serien Hannibal og spilte hovedrollen som Det Supt Stella Gibson som jaktet på Jamie Dornans seriemorder i hit ITV -serien The Fall.

Og med gode nyheter for fansen, utelukker Gillian ikke at han spiller politimannen Stella igjen.

I mellomtiden, med actionkomediefilmen The Spy Who Dumped Me som venter på utgivelse, er hun glad for å ha lagt Scully i seng.

Gillian fortsetter: Jeg følte ikke slutten av forrige sesong var et sted å fullføre fordi vi endte med å gjøre mindre enn vi hadde tenkt.

Til slutt ble vi enige om at vi gjerne vil ha en gang til. Vi vet at fansen fortsatt er der. Jeg tror det overraskende er at det er nye fans - en hel generasjon som oppdaget det.

Jeg er fortsatt overrasket over å bli møtt av 13-åringer som sier at de har sett alle episodene og ikke kan vente på den nye sesongen. Jeg antar at det betyr at den har en lang levetid utover det vi noen gang hadde forestilt oss.

Hun vant kritisk anerkjennelse for å ha plassert Det Supt Stella Gibson på jakt etter Jamie Dornans seriemorder i The Fall (Bilde: BBC)

Å filme den siste sesongen av The X Files i Vancouver hadde en ulempe for Gillian - ved at det tok henne vekk fra hennes adopterte hjem i London. Den amerikanskfødte stjernen savnet Blighty-der hun ble oppvokst fra to år til 11 år, før foreldrene kom tilbake til USA.

Hun forklarer: Jeg vokste opp med en britisk aksent og følte meg som en brit, og det har alltid ligget i beinene mine. Jeg identifiserer meg med Storbritannia og jeg elsker London og alt det har å tilby.

'Jeg elsker kulturen og muligheten til å ta barna mine opp i et mer fornuftig miljø. Barna mine ble født her, og partnerne mine har vært engelske.

Så London føles alltid som hjemme, veldig mye som byen jeg skal være i.

Gillian kom tilbake til London etter å ha godtatt en rolle i West End -skuespillet What The Night Is For i 2002.

Gillian giftet seg med dokumentarprodusenten Julian Ozanne i 2004 - men de ble skilt (Bilde: IF)

Jeg trodde jeg skulle besøke 50 prosent av tiden, men det endte med at jeg ble forelsket i byen og forelsket meg i noen der, sier hun.

Som bringer oss til hennes Ex Files. Gillian har hatt romanser med to X Files -skuespillere - Yorkshireman Adrian Hughes, som senere ble fengslet for seksuelle overgrep, og Rodney Rowland.

Hun giftet seg med Clyde Klotz, en X Files assisterende kunstdirektør, nyttårsdag 1994 i en buddhistisk seremoni på Hawaii. De har en datter, Piper Maru, 23, men ble skilt i 1997. Gillian giftet seg med dokumentarprodusenten Julian Ozanne i 2004, men det ekteskapet varte bare 16 måneder.

Deretter møtte hun Mark Griffiths, en nabo i Notting Hill i London - og hadde to sønner - men de ble også splittet (Bilde: PA)

Deretter møtte hun Mark Griffiths, en nabo i Notting Hill i London. Han eide en hjulklemningsvirksomhet og hadde datert Spice Girl Geri Halliwell. Mark og Gillian, som har sønner på 11 og ni, skilte seg i 2012.

I et intervju for tre år siden sa Gillian at hun ikke var lukket for ideen om et forhold til en kvinne.

Så etter X Files og Ex Files kan det være Same Sex Files. Ikke akkurat nå, skjønt.

Gillian er singel - og fornøyd. Hun avslutter: Jeg er veldig glad i dag. Veldig fornøyd med livet mitt og det som er i det.

Jeg nyter morskap og jeg er utrolig glad i mitt personlige liv.

- scoops@sundayNEWSAM.co.uk

Se Også: