Pret a Manger for å åpne butikker inne i Tesco supermarkeder med den første åpningen neste måned

Pret A Manger Ltd.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Pret a Manger åpner butikker inne i supermarkeder i Tesco

Pret a Manger åpner butikker inne i supermarkeder i Tesco(Bilde: James Aldridge / Berkshire Live)



Kafékjeden Pret a Manger skal åpne butikker i supermarkeder i Tesco, med den første som lanseres neste måned.



Nettstedene - som vil bli drevet av Pret i stedet for Tesco - vil servere fersk mat og varme drikker tilberedt av baristaer.



man utd v crystal palace kanal

Den første butikken åpner i juni i Tesco -butikken i Kensington, vest i London, med ytterligere tre som følger i sommer.

De andre butikkene som åpner som en del av rettssaken vil være noen i London, noen utenfor, ifølge The Times.

Det kommer etter at Pret begynte å selge frosne croissanter og granolaer i Tesco-butikker som en del av en bake-at-home-serie.



Kaffekjeden har også nylig lansert £ 20 i måneden hvor du kan få opptil fem kaffe om dagen.

Pret -butikkene vil bli drevet av kaffekjeden i stedet for Tesco

Pret -butikkene vil bli drevet av kaffekjeden i stedet for Tesco (Bilde: Getty Images)



Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

marco pierre hvit jr mor

Registrer deg på vårt NEWSAM Money -nyhetsbrev her.

Pret har omstrukturert virksomheten etter å ha advart om at den har mistet et tiår med vekst på grunn av koronaviruskrisen.

Det resulterte i kunngjøring av den planlagte nedleggelsen av 30 butikker og 2800 arbeidsplasser de siste månedene, etter å ha innrømmet at salget har dykket 74% siden starten av pandemien i mars.

Pano Christou, administrerende direktør i Pret, sa: I fjor satte vi oss en utfordring med å bringe Pret til flere mennesker.

mobiltelefonanmeldelser 2016 uk

Siden den gang har vi lansert og utvidet vårt Pret-at-Home-sortiment, og brakt gleden Pret til folks hjem over hele landet.

Han la til: Vi tar dette videre og bringer opplevelsen av Pret til utvalgte Tesco -butikker, noe som gjør det enda enklere for kundene å nyte vår nystekte mat og økologiske kaffe.

En talsperson for Tesco sa: Vi er glade for å kunngjøre et nytt fire -butikk -partnerskap med Pret som gir våre kunder en spennende ny mat å by på.

Den første Pret åpner i Kensington -butikken vår i juni, og vi gleder oss til å se hvordan kundene reagerer på denne prøveversjonen.

Se Også: