Poundland selger nå online, og her er 13 overraskende ting du kan kjøpe for en pund

Poundland

Horoskopet Ditt For I Morgen

Poundland Nå tillater kjøpere å kjøpe varer på ett kilo på nettet. Men det er en fangst - du må betale en fraktkostnad på £ 4, med mindre butikken din er over £ 50 . Her er noen flere uvanlige ting du kan legge til i din virtuelle kurv.



1. Retro søtsaker

Råtnet du ditt første sett med tenner Flyvende tallerkener eller Sherbet sugerør ? Fikk du med deg Reese's Pieces tilbake fra Amerika? Nå kan du kjøpe dem for en pund.



MEN det er fortsatt verdt å shoppe rundt . Tesco har en avtale om Reese's Pieces der en pakke koster bare 60p .



2. Filmer

Du har kanskje sett en bunke DVDer i din lokale Poundland -butikk, men det er mye enklere å finne filmen du vil ha på nettet. Ikke glem å søk på Amazon etter DVD -kupp også, og hvis du bruker mye på filmer, kan det være lurt å sjekke en strømmetjeneste i stedet. Vi har en nedgang i de billigste tjenestene her.

3. Pynter seg

Hvorfor gidder å dyrke bart når du kan kjøpe seks falske for et pund ? Match det med denne opprørende fjærboaen , dette hendig skuddglass og festfløyte og disse glødestavene og du har gjort deg selv helt latterlig for under en femmer.

Fire. Regionale kaker

Poundland har Skottlands fineste delikatesse, Tunnocks Teacakes , i både melk og mørke sjokolade merker . Vi fant dem på Tesco for 19p mindre , men vi kunne ikke se en bedre avtale Ekte Lancashire Eccles Cakes .



5. Kondomer

Som du kanskje forventer av en ansvarlig kuppbutikk, Poundland tilbyr Durex ekstra safe . Sjen elskere kan bestille en pakke med tre for bare £ 1, eller 33p kondom. Men den beste avtalen er på en sikker 12 -pakning , som trener på 8p et kondom. Men ikke gjør det til chatten din.

Å, og Poundland gjør også graviditetstester .



6. Lesebriller

Du kan velge mellom forskjellige rammer, fem forskjellige styrker og farger, inkludert rosa, lilla og svart. Men hvis du trenger brillene til noe farligere enn å lese en eventyrbok, kan det være lurt å ta litt mer tid å finne de riktige spesifikasjonene.

kim og ray-j

7. Sykkelutstyr

Det er lett å bruke en formue på sykkelutstyr i en elegant butikk, men du kan følge med Wigginses med noen få klikk på Poundland. Du kan kjøpe sykkelhansker , en sykkelpumpe , LED sykkellys og et punkteringsreparasjonssett .

8. Vektpassere

Hold midjen din slank, men lommeboken er tykk med Poundland's Weight Watchers -serien. Selvfølgelig, i ekte Poundland -stil, er dette fokusert på smakfulle godbiter som Karamellmalv , Ginger Crunch cookies og ferdige saltede chips .

9. Tights

Har du fanget dine splitter nye strømpebukser igjen? Du kaster pengene dine ned i et svart hull, så du kan like godt kaste mindre av dem. Du kan kjøpe svarte og naturlige strømpebukser og knehøyder på Poundland .

10. En baufil

OK, det er massevis av DIY ting du kan kjøpe . Men vi ble naturlig nok tiltrukket av Poundland junior baufil og samlingen av hobbykniver . I det virkelige liv, hammeren og skrutrekker sett kan være mer nyttig.

elleve. Frossen

Hvis det er et familiemedlem som har sunget Let It Go on repeat i et år, da Poundland's Frozen -sortiment er din hemmelige kilde til gaver. Det er & apos; s Frossen sjokolade , Frosne festtallerkener , Frosne badebobler ... du får bildet.

12. Et piratsverd

Dette er en del av Poundlands lite kjente våpenarsenal, sammen med en lang fat seks skytter , og en pil og bue , alt for en pund. Bare tuller, de er leker.

1. 3. Dyre mat

Du kan mate dine furrige venner på en billig måte takket være Poundland's hundemat og utvalg av kattemat . Det er & apos; s tre Felix kattematposer for et kilo og to bokser Stamtavle for et kilo . Selv om vi & d anbefaler å sjekke ut noen av tilbudene på Tesco også .

Se Også: