Pokemon Sword and Shield for Nintendo Switch-anmeldelse - Den beste Pokémon-generasjonen på mange år

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da Switch ble lansert tidlig i 2017 og presenterte et vilt redesignet Zelda-eventyr i Breath of the Wild, ville selv de mest stoiske fans ha slitt med å ikke i det minste bli litt fascinert av utsiktene til en ny Pokémon-generasjon på HD-maskinvare. Pokemon Sword and Shield oppfinner ikke hjulet på nytt, og velger kanskje ikke overraskende evolusjon, men det tilbyr en av de beste Pokémon-generasjonene på mange år.



Hovedoppsettet til Pokémon er nå en gjennomtråkket formel - helten din reiser gjennom regionen (denne gangen Galar-regionen), fanger små skapninger og kjemper mot motstandere i turbaserte kamper for å bevise at de er de aller beste til å agn på dyr .



Sjekk vår Pokemon Sword and Shield-anmeldelse

Det er en firestjerners utflukt for Pokemon (Bilde: The Pokemon Company/Game Freak/Nintendo)



Det er en fortelling like gammel som tiden, eller i det minste like gammel som nittitallet, og Sword and Shield avviker ikke for mye fra dette – og det er sannsynligvis OK for mange. Det er ren RPG komfortmat, en tilfredsstillende prosess med utjevning, handel og kamp som tilbyr en morsom spillløkke. 'La oss gå! Pikachu' og 'La oss gå! Eevee' var kanskje ikke 'mainline-tilføyelser', men deres innflytelse merkes her - først og fremst på den måten Pokémon ikke lenger er gjemt i langt gress. Heldigvis kan de fleste skapningene søkes opp eller unngås som du ønsker, noe som betyr at det ikke er flere tilfeldige kamper (hurra).

Disse gresslevende skapningene er vel verdt å lete etter også. Pokemon Sword and Shields nye monstre passer sømløst inn blant seriens beste, mens de ser tilbakevendende ansikter som ikke var med i 'La oss gå!' spill tilbake (og i HD, ikke mindre), vil få deg til å føle deg varm og uklar.

En av hovedtrekkene her er tilbakekomsten av treningskamper etter deres skuffende fravær i Pokémon Sun and Moon, og de tilbyr en frisk spinn denne gangen - Dynamaxing. Dynamaxing unnslipper den forrige Mega-Evolution-mekanikeren, og lar lommemonsteret ditt bli en del større enn lommestørrelsen - vokser til en stadionfyllingsstørrelse for et begrenset antall svinger og får et annet trekk. Mens Mega-Evolution-mekanikeren hadde blitt litt uhåndterlig, er vi glade for å kunne rapportere at Dynamaxing føles forfriskende enkelt, samtidig som den er kraftig nok til å snu kampen når du trenger det.



Å reise over den Storbritannia-inspirerte Galar-regionen er en av årets mest sunne spillopplevelser. Pokemon Center har en liten pub, mens du kan lage karri å spise hvis du har de riktige ingrediensene. Det er til og med en Tea-Pokemon, for til tross for våre Brexit-inspirerte kamper, elsker vi alle å drikke te – ok Game Freak, du har oss der. Det hele føles fantastisk romantisert og lunefullt, og selv om noen områder er mer lineære enn mangeårige spillere ikke hadde håpet på, er det en viss grad av frihet å få i spillets nye tillegg - Wild Area.

The Wild Area er den mest åpne verden Pokémon har vært på mer enn tjue år, og tilbyr flere biomer med varierende væreffekter. Det er litt skummelt å gå fra solskinn til snøfall, men det ser ut til at det er uforutsigbarheten til britisk vær – i tillegg til å tilby forskjellige Pokémon å fange. De er ikke alle nivåkontrollerte heller - så du vil ofte møte en Pokémon som er for høyt nivå til å fange, men som vil tilby rikelige erfaringspoeng når de blir beseiret.



(Bilde: The Pokemon Company/Game Freak/Nintendo)

Den virkelige kickeren er at det nå finnes raid i villområdet, som noe du finner i en MMO-tittel. Disse grusomme Pokémonene er permanent i en Dynamax-tilstand og krever at fire spillere tar ned (ikke bekymre deg hvis du spiller solo, du kan rekruttere AI-ledsager). Beseire Pokémonen, og du får en sjanse til å fange den – ikke ulikt Pokémon Go-raid, men med mye mindre tapping og late som du er for kul til å spille (du vet hvem du er).

Pokemon Sword and Shield tilbyr den samme typen magi som først føltes tilbake når de spilte på Game Boy, men sprekkene begynner å vises - til tross for den nye maskinvaren. Bortsett fra Wild Area, forblir kameraet i et fast område, og selv om det tjener godt nok til å ramme inn utforskningen din, får det spillet til å føles begrenset i omfang. Legg til det noen merkelige pop-in av karakterer (det være seg et designvalg eller en teknisk begrensning), og det føles nesten som om innbyggerne i Galar-regionen alle i hemmelighet er Nightcrawler fra X-Men og i stand til å teleportere hvor de vil.

(Bilde: The Pokemon Company/Game Freak/Nintendo)

Siste spillanmeldelser

Hvis Pokemon Sword and Shield er de første spillene dine i franchisen, kommer det til å være utrolig mye å elske, og til og med utgåtte spillere vil finne seg selv å flire mens de snubler over både kjente, lodne fjes og nye. De som har holdt tritt med serien vil sannsynligvis bli litt skuffet gitt mangelen på konvolutt-pushing som pågår - det er den beste Pokémon-generasjonen på mange år, men er det nok lenger?

Utgivelsesdato: 15.11.19

Plattform: Nintendo Switch

Pris: £49,99

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: