PlayStation 5-lanseringen er «mindre enn fire uker unna», hevder spillutvikleren

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er en av de mest etterlengtede spillkonsollene gjennom tidene, og nå antyder et nytt rykte at PlayStation 5 kan avsløres om «mindre enn fire uker».



Det hevder spillutvikleren David Scott Jaffe, som er kjent for sitt arbeid med God of War Sony lanserer konsollen neste måned.



Han twitret: PS5-avsløringen er mindre enn 4 uker unna.



Sony vet at hardcore-spillere henger på hver eneste informasjonsbit og vet at bare fordi [Microsoft] dominerer samtalen for øyeblikket, er det en enkel ting å endre når de er klare til å avsløre (forutsatt at avsløringen er god).

På spørsmål om denne lanseringsdatoen var bekreftet eller bare var spekulasjoner, spøkte Mr. Jaffe at det er den «dårligst bevarte hemmeligheten i spill for øyeblikket».

Han la til: Jeg vil si at det er den verst bevarte hemmeligheten i spill akkurat nå. Februar avsløre som de gjorde for PS4.'



Hvis Mr Jaffes påstander er riktige, vil de passe godt inn i lanseringstidslinjen for PlayStation 4.

PS4 ble avduket ved et arrangement i februar 2013, før den ble utgitt i november samme år.



(Bilde: Sony)

PlayStation 5 (Bilde: LetsGoDigital)

PlayStation 5 rykter

Så langt har Sony vært ordknappe om lanseringsdatoen, selv om de har bekreftet at PS5 kommer i salg i «Holiday 2020».

I en blogg tilbake i oktober forklarte Jim Ryan, administrerende direktør i Sony Interactive Entertainment: Siden vi opprinnelig avduket neste generasjons konsoll i april, vet vi at det har vært mye spenning og interesse for å høre mer om hva fremtidens spill vil bringe.

I dag er jeg stolt over å dele at neste generasjons konsoll kommer til å hete PlayStation 5, og vi lanserer i tide før Holiday 2020.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: