Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 anmeldelse: Det er dødsbra

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Å gjøre tårnforsvarsspillet av strategi-hit Plants Vs Zombies til et flerspillerskytespill med Garden Warfare var en hyggelig overraskelse tilbake i 2014. Og fra sterke røtter har denne oppfølgeren vist mye vekst.



Garden Warfare 2 gjør stor bruk av sin klassebaserte flora og vandøde fauna, og introduserer utmerkede nye soldattyper og -moduser. Fra fabrikkens ekspert på tunge våpen (som med enestående navn går corn-on-the-cob blaster Kernal Korn) til en nærkampfokusert zombiesuperhelt (Super Brainz), spillets stjerner er like varierte å spille som de er morsomme å se på.



Alle som er lei av tøffe militærskyttere vil finne mye å elske her.



Plants vs Zombies Garden Warfare 2

Nye spillerklasser gir mer dybde

Mens spillet nytes best i galskap 24-spillers online-modus, er det mye å glede seg over offline også. En delt skjerm-modus for to spillere er et sjeldent og velkomment tillegg, mens stort sett alle konkurrerende moduser kan utdypes med AI-motstandere og noen smarte modifikatorer, for eksempel dobbel hastighet og ubegrenset ammunisjon.



Les mer: Videospillutgivelser å se etter i mars

Bølgebaserte ops-moduser har blitt utformet for å gjøre bedre bruk av alle klasser også, slik at bare den matte oppdragsbaserte kampanjemodusen – best brukt som en utvidet opplæring frem til de riktignok kreative siste oppdragene – har behov for luking.



Plattform: PC , PS4 , Xbox One

Pris: £39,99–£49,99

Siste spillanmeldelser
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: