Pirates of the Caribbean -stjernen Stephen Graham: min kone hjelper til med å lese manusene mine fordi jeg er dyslektisk

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stephen Graham

Stephen Graham i det nye Channel 4 -dramaet The Watchman



Han har bygd opp en imponerende skuespiller -CV med hits inkludert Pirates of the Caribbean, Boardwalk Empire og This Is England.



Men Stephen Graham skylder mye av suksessen sin kone, Hannah Walters. Han forklarte hvordan han velger rollene sine og sa: Jeg er dyslektisk, så det tar lang tid å lese manus.



Mitt buffersystem er min missus. Hun leser dem først. Hvis de er gode, ser jeg etter. Hun har takket nei til noen fantastiske, men det er en annen historie.

Stephen er stjernen i et nytt, grusomt Channel 4 -drama som ble laget på bare 10 dager på en shoestring - og fremdeles klarer å være fengslende se.

Hannah Walters og Stephen Graham

Stephen Graham med kona Hannah Walters (Bilde: FilmMagic)



The Watchman, på skjermen neste onsdag, forteller historien om far til to Carl, en CCTV-operatør.

Stephen, 43, utmerker seg i hovedrollen og er hovedgrunnen til at manuset fungerer så bra - men igjen har han sin kone å takke.



Jeg ble grepet av manuset og konseptet om å være alene i dette rommet og bli fanget, se en mann som tror han kommer til å gjøre en vanlig jobb.

Stephen ga en ide om hvordan dramaet hovedsakelig er begrenset til bare noen få scener, og la til: Jeg har ikke gjort et skuespill på mange år, men denne typen føltes som om det var i den tradisjonen. Jeg pleide å se Play For The Day med nanna min, og du ble grepet den timen.

Kornete CCTV -opptak av en gjeng brukes da Carl starter et normalt skift som ender med en skremmende kjede av hendelser.

Hvis det føles skummelt realistisk når du ser det, er det fordi det er skrevet og regissert av den prisbelønte Dave Nath.

Nath vant anerkjennelse for dokumentarer som takler utfordrende emner med enestående tilgang, for eksempel Bedlam og The Murder Detectives.

I dette, hans første fiktive drama, brukte han rettssaker i CCTV for å inspirere manuset hans og få det til å føle seg troverdig.

Se Også: