Bilde forutsier hvordan prins Harry vil se på 50 ettersom hårtap 'akselererer'

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Prins Harry og Meghan

Prins Harrys hårtap sies å ha akselerert siden han og kona Meghan sluttet i kongelivet og flyttet til USA(Bilde: Cavendish Press (Manchester) Ltd)



Prins Harry burde handle nå for å unngå å bli skallet ettersom håravfallet har akselerert i USA, sier en kosmetisk kirurg.



Hertugen av Sussex, 36, sies å ha mistet håret raskere siden han og kona Meghan Markle, 39, sluttet i livet som kongelige i fjor og flyttet til California.



Den ledende kirurgen Dr Asim Shahmalak, som jobber på Crown Clinic i Manchester, advarte hertugen av Sussex om å iverksette tiltak for å forhindre at han skulle bli skallet i en alder av 50 år.

Men det er gode nyheter for hertugen, ettersom han skalner i et lavere tempo enn prins William og er 10 år bak sin eldre bror når det gjelder hårtap.

jason bell nadine coyle

Dr Shahmalak sa: 'Harry er 36 og på samme stadium av hårtap som William var da han var 26.



'Skallethetsgenet er ikke like sterkt hos Harry, men han mister fortsatt håret raskt.

'For øyeblikket er det meste av Harrys hårtap rundt kroneområdet.



Hva tenker du om dette? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Hertugen av Sussex

Hertugen av Sussex vil se slik ut på 50 hvis han ikke iverksetter tiltak for å bekjempe hårtapet, ifølge Crown Clinic (Bilde: Crown Clinic/ Cavendish Press (Manchester) Ltd)

'Han har en voksende skallet flekk rett over kronen hans, og du kan også se at håret hans også tynner ut mot fronten.

'Uten behandling vil akselerasjonen vi har sett de siste 15 månedene bare øke i løpet av det neste året. Harry er kanskje aldri så skallet som broren William.

'William har blitt mer berørt enn noen av de kongelige mennene.

betydningen av tallene 333

'Han arvet det kraftige skallethetsgenet fra faren prins Charles, som fikk det av faren prins Philip.

'Med hver generasjon ser det ut til at hårtapet blir verre, noe som kan skje i noen familier.

harry meghan i oprah -intervju

Spenningene mellom Sussexes og de kongelige seniorene har vært høye siden paret flyttet til USA og ga et bombeskallintervju til Oprah (Bilde: Cavendish Press (Manchester) Ltd)

'En tilleggsfaktor er at det også er et hårtapgen på Harry og Williams mor Diana' side. Faren hennes, Earl Spencer, var også skallet.

'Skallethetsgenet kan overføres på begge sider av familien.'

Fremdriften til brødrene & apos; hårtap kan sees i videoen av paret som snakket sammen på RAF Shawbury i Shrewsbury, Shropshire i 2009, da de begge fortsatt tjenestegjorde i styrkene.

yom kippur 2018 ganger

På den tiden var prins William 26 og viste et lignende nivå av mannlig skallethet som Harry er nå.

I løpet av de siste 12 årene har William, 38, mistet nesten alt håret på toppen av hodebunnen mens Harrys hårtap har vært tregere.

Imidlertid har det vært en akselerasjon de siste to årene hos den yngre prinsen.

prinsesse diana

Hårtapsgenet er på begge sider av familien ettersom prinsessen Dianas far også var skallet (Bilde: Getty)

Dr Shahmalak har laget en grafikk for å vise hvordan prins Harrys hår vil se ut på 50 hvis han ikke iverksetter tiltak for å bekjempe skalletheten.

Han sa: 'Ingen to brødre er like, men både William og Harry har arvet det samme skallethetsgenet. Det er for sent for prins William, og det er ingenting som kan gjøres for å snu håravfallet.

'Harry har fortsatt tid hvis han vil iverksette tiltak.

'Harry vil være nesten like skallet som sin eldre bror på 50 hvis han ikke gjør noe, selv om han sannsynligvis vil ha litt mer hår foran i hodebunnen.'

Selv om det bare kan være en genetisk faktor, er NHS nevner stress som en hovedårsak til hårtap - og Harry og Meghan flytter til USA kan egentlig ikke defineres som stressfrie.

De to har bodd i et herskapshus på 11 millioner pund i Montecito, Santa Barbara, men spenningen med de kongelige har vært høy siden de gikk tilbake fra familien.

harry og meghan

Paret har bodd i et herskapshus på 11 millioner pund i Montecito sammen med sin to år gamle sønn Archie og deres nyfødte Lilibet (Bilde: WireImage)

Situasjonen ble deretter forverret ved at paret var i sentrum for høyprofilerte intervjuer der de offentlig angrep kongefamilien og anklaget dem for rasisme, blant annet.

Dr Shahmalak, hvis kjendisklienter inkluderer Coronation Street -stjernen Jack P Shepherd, og modellen Calum Best, sa at det var to handlemuligheter Harry kunne ta.

Han sa: 'Han kan bremse eller stoppe det naturlige tapet av håret ved å ta et klinisk bevist stoff som Propecia, også kjent som Finasteride.

'Dette burde stoppe ham med å bli mer skallet, men det vil ikke vokse noe nytt hår.

star wars viser benidorm

'Rundt to prosent av pasientene som tar Propecia kan få bivirkninger som tap av libido, men dette stopper snart hvis du ikke lenger tar stoffet.

'Men den eneste måten å lappe Harrys skallet flekker er med en hårtransplantasjon.

'Hår kan tas fra baksiden og sidene av hodebunnen og plantes om på de skallede områdene for å dekke over tynningen rundt kronen.

'Alt det transplanterte håret er permanent og vil vare ham resten av livet.'

Se Også: