Phillip Schofield løfter lokket på den 'forferdelige' Noel Edmonds -spytten som ble utløst av denne morgenraden

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Blant avsløringene i Philip Schofields eksplosive nye selvbiografi, Life's What You Make It, er beretningen om hans episke fallout med TV -legenden Noel Edmonds.



Som tidligere barn & apos; TV -presentatører ble suksesshistorier i beste sendetid, Phillip og Noel har mye til felles - men deres vennskapelige forhold imploderte under et intervju på This Morning for fire år siden.



Noel, 71, dukket opp i showet for å forsvare sine kontroversielle Twitter -innlegg om årsakene til kreft.



90 -tallets TV -ikon ble diagnostisert med prostatakreft i 2013 og skyldte det på stresset i livet hans den gangen.

Han hevdet også at en lydbølge på 2,3 millioner pund & apos; maskin hjalp ham med å komme seg etter den potensielt dødelige sykdommen.

Noel Edmonds opptreden i 2016 på This Morning ødela vennskapet hans med Phillip Schofield (Bilde: Levert av WENN)



er det på netflix

Phil og Noels spente chat chokket over på sosiale medier der de utvekslet jibes (Bilde: Levert av WENN)

Noel ble invitert til å diskutere sin oppfatning om positiv energi på This Morning, som ble et spennende oppgjør med verten Phil og Dr Ranj Singh.



kian egan og jodi

Phil anklaget Noel for å være ufølsom & apos; til andre som lider av at Noel sa at han savnet poenget sitt og beskyldte ITV -showet for å 'sy ham'. & apos;

'Kampanjen din er feil, og jeg protesterer mot det. Jeg vil være positiv, sa han til dem.

Etter intervjuet sa Noel: 'Phil, hvis du er så uheldig å være alvorlig syk, lover jeg at jeg ikke vil være så ille, og jeg vil vise deg respekt, sympati og medfølelse.'

Han anklaget også vertene Phil og Holly Willoughby for å være & agos; respektløs og respektløs. & Apos;

Seks måneder senere gjenoppsto raden på sosiale medier med de to mennene som utvekslet ord.

Noel sa at han hadde blitt 'sydd' & apos; (Bilde: ITV/REX/Shutterstock)

Noel og Phillip ror på Twitter

myles stephenson er en kjendis

Noel twitret på Scof -funn fra Cambridge & apos; s Institute og Harvard University om at negative mennesker er mer sårbare for alvorlig sykdom og for tidlig død. & Apos;

Phil snappet deretter tilbake: 'Men var de utrolig ufølsomme og taktløse i leveringen av nevnte forskning?' i en grave på intervjuet deres.

'Du ødela sannheten og gjorde deg til en idiot', svarte Noel og sa til Phil: & apos; Egoet ditt er større enn ditt intellekt. & Apos;

Philip sparket deretter tilbake: 'Må være forferdelig å gruble så lenge! Er du negativ? ' etterfulgt av et blink -emoji.

'Point beviste. Jeg hviler saken min, sa Noel.

Noel fortalte Phil at hans ego var større enn hans intellekt (Bilde: Tim Merry / Daily Star)

Når han husket nedfallet i selvbiografien Life's What You Make It, sa Phil at sammenstøtet var en forferdelig skam. & Apos;

'Jeg har alltid sitert ham som min TV -inspirasjon,' sa Phil.

kim kardashisn sex-tape

'Dessverre, mange år senere, var han og jeg sterkt uenige om et intervju på This Morning da han antydet at' negativ energi 'kan forårsake kreft. Jeg har fortsatt et annet synspunkt enn Noel, men jeg synes det er fryktelig synd at vi falt ut av det, 'innrømmet han.

Phil åpner opp for høyder og nedturer i sin showbiz -karriere innen selvbiografi Life's ApS; What You Make It (Bilde: Handout)

Etter at Noel ble kastet ut av I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out of Here først i 2018, ble han bedt om å gi sitt inntrykk av Schofield -argumentet.

'Vi hadde en spytt på This Morning,' innrømmet han. 'Jeg vil gjerne fortsette denne morgenen igjen og snakke ordentlig om emnet i menneskekroppens energisystem.

'Jeg sa aldri at elektro-pulsbehandling kurert kreften min. Jeg sa aldri det. Vi kom inn i en av de dumme produksjonskampene. '

Se Også: