Skaperen av Peaky Blinders innrømmer at BBC -drama kan fortsette uten Cillian Murphy

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Peaky Blinders -skaperen Steven Knight har bekreftet at han tror det populære BBC -programmet kan fortsette uten hovedstjernen Cillian Murphy.



Cillian, 44, spiller rollen som Tommy Shelby og har gjort siden kriminaldramaet begynte i 2013.



Peaky Blinders sesong seks har nettopp avsluttet filmopptak i Bolton de siste dagene, måneder etter at Knight kunngjorde at det ville bli den siste serien.



Knight bekreftet nyheten tilbake i januar, men sa 'historien vil fortsette i en annen form', og det virker som om han tror at den kan gjøre det uten Tommy.

'I den formen den er i, er det helt umulig for dette å fungere uten Cillian,' forklarte Knight.

Peaky Blinders -skaperen Steven Knight har bekreftet at han tror BBC -programmet kan fortsette uten Cillian Murphy

Peaky Blinders -skaperen Steven Knight har bekreftet at han tror BBC -programmet kan fortsette uten Cillian Murphy (Bilde: BBC/Caryn Mandabach Productions Ltd 2019/Robert Viglasky)



'Når det vokser og utvikler seg, hvem vet? Det kan være verdener som er en del av Peaky -verdenen som handler om noen andre, men han er sentrum rundt alt i bane. '

tess daly gravid tredje barn 2013

Knight avslørte også at han håper å filme en Peaky Blinders -film i Birmingham, men sa at det ikke ville være den siste handlingen i showet.



Han hadde opprinnelig planlagt å gjøre en sesong sju av Peaky Blinders også, men på grunn av koronaviruspandemien har det ikke skjedd.

Cillian Murphy har spilt rollen som Tommy Shelby siden sesong én av Peaky Blinders

Cillian Murphy har spilt rollen som Tommy Shelby siden sesong én av Peaky Blinders (Bilde: BBC/Caryn Mandabach Productions Ltd 2019/Robert Viglasky)

'Den vil fortsette i en annen form, som vil være filmen, og utover det ønsker vi å holde verden i gang,' la han til BirminghamLive.

'Med andre ord vil historien om Small Heath og Shelby -familien fortsette.

prins phillip sovende skjønnhet

'Jeg vil fortsette det til ... når som helst,' ertet han.

I forrige måned ble Cillian oppdaget å filme en scene for sesong seks på trappene i St George's Hall i Liverpool da det grufulle gangsterdramaet igjen spilte scener i nordvest.

Peaky Blinders sesong 1-5 er tilgjengelig for streaming på Netflix nå.

Se Også: