Paul Pogba gir næring til spekulasjoner om at han har blitt far for første gang mens Man Utd -legenden gratulerer ham

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United -stjernen Paul Pogba og kjæresten Maria Salaues syntes å feire fødselen av deres første barn med en middagsdato i Manchester tirsdag.



Pogba og Salaues spiste på The Ivy restaurant i Manchester sentrum etter å ha blitt foreldre for første gang.



stephen vest fred vest

VM -vinner Pogba har ikke kommentert nyhetene offentlig, men United -legenden Bryan Robson syntes å bekrefte ankomst.



Han fortalte Mail : 'Da jeg så Paul i forrige uke i Dubai med United -troppen, tok jeg en liten prat og gratulerte ham med fødselen av babyen hans.

'Han virket bare så avslappet og lett med ting.'

Salaues og Pogba rusler gjennom Manchester (Bilde: Eamonn og James Clarke)



Salaues hadde en iøynefallende babyhump da hun deltok på Manchester Uniteds første juledag over Huddersfield på Old Trafford.

Den bolivianske modellen kuttet imidlertid en mer slank figur da hun ruslet gjennom Manchester med Pogba tirsdag kveld.



Paret dro til restauranten Ivy (Bilde: Eamonn og James Clarke)

hvordan ville madeleine se ut nå

Pogba har ikke kommentert sosiale medier om fødselen, i tråd med den lavmælte naturen paret har utført forholdet mellom.

Salaues & apos; forholdet til den franske midtbanespilleren ble først avslørt da hun ble avbildet som støtter Pogba under VM i Russland i fjor sommer.

Pogba og Salaues har blitt foreldre for første gang (Bilde: Eamonn og James Clarke)

Det har vært noen få lykkelige uker for United -stjernen. Pogba har scoret fire mål og gitt fire assists på fem kamper siden Ole Gunnar Solskjær ble utnevnt til midlertidig sjef.

Formen til Pogba har bidratt til å løfte Old Trafford-klubben tilbake i kampen om en topp-fire-plass etter en skuffende start på sesongen under Jose Mourinho.

Den franske midtbanespilleren virket frigjort av Mourinhos avgang, og det var fra hans fine pasning at Marcus Rashford scoret det eneste målet for Uniteds imponerende 1-0-seier over Tottenham sist helg.

Salaues avbildet før fødselen (Bilde: Zenpix Ltd)

Pogba's imponerende oppvisninger har bidratt til å løfte hans nivå på poeng med Arsenal, og selv om klubben forblir sjette i Premier League, er de nå bare seks poeng bak Chelsea i løpet om den siste Champions League -plassen.

United vert Brighton på Old Trafford lørdag, og Pogba håper å hjelpe Solskjær til en syvende påfølgende seier siden han tok regjeringstiden.

argos halve juletre

Les mer

NEWSAM Football's beste historier
Registrer deg på daglig NEWSAM Football -e -post Overfør nyheter LIVE: Siste sladder Mourinho tar sikte på 'heldige' Man Utd Messi kommenterer å forlate Barcelona

Se Også: