Foreldre betaler £ 13 ekstra i uken for babyformel til tross for samme ingrediensregel

Foreldre

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er en enorm prisforskjell mellom merkede babyer og supermarkeder til tross for at begge inneholder de samme næringsstoffene

Det er en enorm prisforskjell mellom merkede babyer og supermarkeder til tross for at begge inneholder de samme næringsstoffene(Bilde: Getty Images/iStockphoto)



Foreldre bruker hundrevis av pounds ekstra på merket babyformel til tross for billigere merker som inneholder de samme næringsstoffene, har en ny undersøkelse fremhevet.

Sonden fant at det koster 21,19 pund å mate den gjennomsnittlige fire måneder gamle babyen i en uke med Aptamil ProFutura 1 eller Piccolo Organic First Milk.



verdens mest suksessrike fotballklubb

Men hvis du handlet på Aldi, ville prisen være bare 8,50 pund med Mamia 1 -melk - så en besparelse på 12,69 pund for kostnadsbevisste mødre og pappaer.



Eller for seks måneders forsyning koster melken fra de dyrere selskapene rundt £ 551 sammenlignet med £ 221 fra Aldi - en prisforskjell på £ 330.

Etterforskningen av Solen fremhever hvordan det er regler på plass som betyr at hver formel må ha alle de viktigste ingrediensene for babyens vekst og utvikling.

Det koster £ 21,19 å mate den gjennomsnittlige fire måneder gamle babyen i en uke med Aptamil ProFutura 1

Det koster £ 21,19 å mate den gjennomsnittlige fire måneder gamle babyen i en uke med Aptamil ProFutura 1



Til sammenligning vil prisen på Aldi -melk være bare 8,50 pund med Mamia 1 -melk

Til sammenligning vil prisen på Aldi melk være bare 8,50 pund med Mamia 1 melk

Slike produkter faller under The Infant Formula og Follow-on Formula (England) forskrifter i Storbritannia, noe som betyr at alle kjerneingrediensene er identiske.



Dette betyr faktisk at de dyrere merkene bør ha de samme helse- og ernæringsmessige fordelene som de billigste supermarkedene.

Professor Amy Brown, hvis bok Breastfeeding Uncovered er ute denne måneden, sa til avisen: 'Foreldre hadde det veldig dårlig fordi de ikke hadde råd til dyr melk.

Men morsmelkerstatninger på første trinn er praktisk talt de samme. Det er veldig små variasjoner [i oppskriften], men ingenting som har noen innvirkning på helse eller utvikling.

Noen dyrere merker inkluderer ekstra ingredienser, la hun til, men det var ingen bevis for at disse gav babyene fordeler - og disse er ikke lovpålagt for helse og vekst.

All eksisterende forskning som antyder at ekstra ingredienser kan være nødvendig for helsemessige fordeler, er utført med små prøver eller finansiert av formelselskaper, sa Dr. Brown.

NHS -nettstedet lyder: 'Det er ingen bevis for at bytte til en annen formel gjør noe godt eller skade.

'Men hvis du tror at et bestemt merke med formler er uenig med babyen din, snakk med en jordmor eller helsesøster.'

A Hvilken? rapporten i oktober 2020 bemerket også: 'Det er ingen reell forskjell mellom de forskjellige formlene på det britiske markedet.'

Som svar sa Aptamil til The Sun at formelen er utviklet av forskere, men sa at den ikke vil at foreldre og omsorgspersoner skal føle seg skyldige i valgene de tar.

En talsperson fra produsenten Danone sa separat til The NEWSAM: 'Vi mener at foreldre og omsorgspersoner for babyer med flaske fortjener valg og mer enn minimumsstandarden for formelmelk - derfor tilbyr vi et bredt spekter av formler til forskjellige priser, alle laget med ingredienser av høy kvalitet. '

dwight yorke og harvey

Piccolo sa at den bruker organiske ingredienser av høy kvalitet til melken, som koster mer å produsere - derav den høyere prislappen.

Det var en lignende historie for Kendamil, som hevder bruken av høyere kvalitet, britiske ingredienser gjør det dyrere å lage.

Den siste forskningen på formelmelk kommer etter at fagfolk advarte foreldre om å kutte hjørner for å ha råd til det tilbake i 2018.

Se Også: