Paperchase lagret, men bekrefter planer om å stenge 37 butikker med 250 jobber i fare

Paperchase

Horoskopet Ditt For I Morgen

Paperchase på randen av administrasjon med 173 butikker og 1500 jobber i fare

Paperchase, som spesialiserer seg på gaver og stasjonære, gir vanligvis 40% av sine årlige inntekter over jul(Bilde: Bath Chronicle)



Papirhandelskjeden Paperchase har blitt reddet, tre uker etter at han gikk inn i administrasjon .



Selskapet sa at byttet vil redde flertallet av butikkene, men et antall vil stenge, og etterlate virksomheten med et 'mindre high street footprint'.



Totalt 90 av sine 127 butikker vil bli solgt til den nye eieren Aspen Phoenix NewCo, mens 37 vil stenge permanent.

Omtrent 1000 jobber er også reddet - men 250 ansatte er i faresonen og har nå gått i samråd.

Er du en Paperchase -ansatt? Ta kontakt: emma.munbodh@NEWSAM.co.uk



Olly Raeburn, administrerende direktør, sa at trekket vil gi virksomheten den beste sjansen til å overleve i et tøft detaljhandelsklima.

hvorfor kan ikke grace millanes killer navngis

' Den kumulative virkningen av lockdowns og relaterte restriksjoner betyr at det er avgjørende at vi tar denne tøffe, men nødvendige beslutningen for å sikre Paperchases fremtid, 'sa han.



'Ved å ta denne handlingen gir vi oss selv den beste muligheten til å sikre at virksomheten er egnet for formålet i dette nye detaljhandelsmiljøet. Vi har vært i tett dialog med alle våre interessenter gjennom denne prosessen og er takknemlige for deres fortsatte støtte.

Paperchase lagret, men bekrefter planer om å stenge 37 butikker med 250 jobber i fare

Sjefer sa at trekket vil gi virksomheten den beste sjansen til å overleve i et tøft detaljhandelsklima (Bilde: Derby Telegraph)

'Vi erkjenner selvfølgelig at dette påvirker mange av våre kolleger, og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe dem i denne vanskelige tiden.'

Paperchase, som ble grunnlagt for mer enn femti tiår siden, sendte inn et varsel for å utnevne administratorer 5. januar i et forsøk på å redde sine 127 butikker 46 konsesjoner .

Regnskapsgiganten PwC sa at prosessen ville gi kjeden 10 dager på å starte redningssamtaler.

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Kjeden, som spesialiserer seg på gaver og skrivesaker, sa at den vanligvis bringer inn 40% av sine årlige inntekter over jul.

I desember ble imidlertid flertallet av de 173 utsalgsstedene - inkludert de i varehus og stasjoner - stengt i tråd med Covid -19 -veiledning.

En talsmann for Paperchase sa til NEWSAM Money at tiltak for å inneholde viruset før jul hadde påført 'uutholdelig belastning for detaljhandelsvirksomheter over hele landet'.

sjeldne og usett bilder av prinsesse Diana

'De kumulative effektene av lockdown en, lockdown to - i begynnelsen av julehandelen - og nå har de nåværende restriksjonene lagt en uutholdelig belastning på detaljhandelsvirksomheter over hele landet.

'Paperchase er ikke immun til tross for vår sterke onlinehandel. Ut av lockdown har vi handlet bra, men ettersom landet står overfor ytterligere restriksjoner i noen måneder fremover, må vi finne en bærekraftig fremtid for Paperchase. '

Innlevering av en intensjonsmelding er et juridisk tiltak som kan beskytte et selskap mot sine kreditorer i en bestemt periode.

Forhandlerens tap falt fra £ 6,3 millioner til £ 10,3 millioner for året til februar 2019, ifølge det siste regnskapet. Omsetningen falt med 5% til £ 125 millioner.

Se Også: