Man Utd bortedrakt `` lekket '' som den vilde stjernen Paul Pogba modellerer ny stripe

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bilder av Paul Pogba som modellerte Manchester Uniteds nye bortedrakt har dukket opp på nettet som viser ham posere i en teksturert gullskjorte.



Hjemmesettet ble offisielt lansert i forrige måned, og selv om det ikke er noen offisiell dato for lanseringen av bortestripen, har bildene blitt lekket av FootyHeadlines , noe som betyr at avsløringen sannsynligvis vil finne sted i løpet av de neste dagene.



Bortedrakten har fått blandede anmeldelser fra supportere på sosiale medier. En Twitter -bruker sa: 'Ser ut som slangeskinn, burde være perfekt for noen av spillerne våre da', mens en annen la til 'Jeg trodde det ikke kunne bli verre enn det rosa settet, men jeg tok feil.'



Pogba modellerer den nye skjorten (Bilde: https://www.footyheadlines.com/2019/01/manchester-united-19-20-away-kit.html)

Andre var imidlertid mer positive, med en som sa 'Jeg liker dette for å være rettferdig' og et annet innlegg 'Rent gull!'

Det gjenstår imidlertid debatt om Pogba noen gang vil ha settet på banen. 26-åringen er sterkt knyttet til et trekk fra Old Trafford, med eks-klubben Juventus og Real Madrid blant frontløperne for å signere den franske VM-vinneren.



Spekulasjonene forsterket seg da Pogba snakket med journalister i Japan og sa: 'Etter denne sesongen og alt som skjedde denne sesongen, med at min sesong også var min beste sesong ... Jeg tror det kunne være en god tid for meg å ha en ny utfordring et annet sted.

Den nye skjorten i sin helhet (Bilde: https://www.footyheadlines.com/2019/01/manchester-united-19-20-away-kit.html)



'Jeg tenker på dette - å få en ny utfordring et annet sted.'

im en kjendis Jacqueline hvor

Det kan argumenteres for at Pogba -modelleringen av settet gjør det mer sannsynlig at han blir værende, men dette var ikke tilfellet med Eden Hazard, som var hovedmodellen i lanseringen av drakten til Chelsea før han reiste noen uker senere til Real Madrid.

Det har imidlertid blitt rapportert at United holder ut for 150 millioner pund i øyet for midtbanespilleren, og hvis ingen klubber er villige til å stubbe pengene er det fortsatt en god sjanse for at han fortsatt kan spille under manager Ole Gunnar Solskjær neste årstid.

Les mer

NEWSAM Football's topphistorier
Registrer deg på daglig NEWSAM Football -e -post Overfør nyheter LIVE: Siste sladder Mourinho tar sikte på 'heldige' Man Utd Messi kommenterer å forlate Barcelona

Se Også: