Four In A Bed-deltakeren kjørte til sykehuset etter livstruende feil under filmingen

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Å filme på Four In A Bed endte nesten i en tragedie etter at en deltaker gjorde en livstruende feil som så at medstjernen ble skyndt til sykehuset.



Mens filmingen av Channel 4 -programmet har blitt satt på pause på grunn av pandemien, sendes ikoniske episoder på kanalen - som inkluderte en utrolig dramatisk episode med pubeier Connor Richardson i 2017.



Connor, fra The Red Lion Coaching Inn i Lincolnshire, ble vettskremt etter et alvorlig allergitilsyn av en rivaliserende B & B -eier.



En Four In A Bed -deltaker ble kjørt til sykehus (Bilde: Kanal 4)

Han hadde dukket opp på programmet med mamma Trish og er allergisk mot nøtter, men ble ved et uhell servert grøt laget med müsli som inneholdt hasselnøtter.

Paret hadde bodd på The Schiehallion i Skottland da de satte seg til frokost.



Connor hadde bedt om at grøten hans skulle være 'ren med vann', men endte med å rope 'herregud ... herregud!' etter å ha tatt en munnfull.

12 delers benfri dyppefest

Moren hans Trish var like urolig etter å ha sagt at hun hadde glemt å ta med seg EpiPen.



Connor, som er allergisk mot nøtter, hadde bedt om at grøten skulle serveres ren (Bilde: Facebook)

Connor var livredd for å finne nøtter i grøten (Bilde: Kanal 4)

'Det er faktisk veldig alvorlig, gutta,' sa hun til dem. 'Connor har en mutterallergi. Kan noen ta ham med til legene? '

Schiehallions manager Julie var livredd, unnskyldte overfor Trish og sa at det ble gjort en 'feil på kjøkkenet'.

Som et resultat savnet Connor å merke B & B da han mottok medisinsk behandling da Trish, som døde i 2018 etter en sykdom, ga B & B en 4/10 til frokost.

Connor måtte få medisinsk hjelp under konkurransen (Bilde: Kanal 4)

Hun sa til seerne: 'Når du har allergi, kan det være livstruende,' mens en annen deltaker, som også gir en fattig 4, sa: 'Feilen var for betydelig.'

Connor kom tilbake til filmingen den siste dagen og tok opp problemet med grøtulykken - og han sa at han ville ha gitt dem en 0 til frokost.

Til tross for det ga Connor og Trish fortsatt B & B full betaling.

I mellomtiden sa Julie at hun ikke ville ha belastet en gjest for rommet hvis de hadde opplevd det samme.

Det har vært en rekke Fire In A Bed -kontroverser gjennom årene, inkludert en deltaker som er anklaget for sexisme etter å ha markert verter for å ha på seg trange jeans, en rasende påstand om hygiene som strider mot menneskerettighetene og en gjest betaler bare 6,20 pund for et rom.

hva betyr 1234

*Four In A Bed sendes på Channel 4 og More4

Se Også: