Overgang til Arsenal: Lyon reduserer prisen på Lucas Paqueta ettersom budet på forsvarsspilleren ble avvist

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Arsenal har signert fem nye spillere i sommer men kun to er garantert førstelagsstartere denne sesongen, med tidligere Manchester City paret Oleksandr Zinchenko og Gabriel Jesus går rett inn Mikel Arteta lagoppstilling for seier på åpningsdagen Krystallpalass .



Angripende midtbanespiller Fabio Vieira har ennå ikke overvunnet fotskaden sin, mens målvakt Matt Turner og spiss Marquinhos er usannsynlig å spille store roller denne sesongen, noe som betyr at andre mål fortsatt blir sett på. Og ifølge rapporter har Gunners fått et enormt løft i jakten på Lyons Lucas Paqueta, mens de har øynene på en annen forsvarsspiller.



NEWSAM Fotball tar en titt på alle de siste overgangshistoriene som kommer ut av Emirates Stadium ...



Lyon for å redusere Paqueta prisantydning

Arsenal er en av mange klubber som har blitt koblet til et trekk for Lyon-spilleren Lucas Paqueta denne sommeren, etter nok en imponerende kampanje i 2021-2022 som fikk ham til å produsere 10 mål og syv assist i 42 kamper i alle konkurranser for den franske klubben.

Gunners ble imidlertid priset ut av et trekk for den brasilianske landslagsspilleren etter at Lyon plasserte en gigantisk prislapp på £68 millioner på stjernespilleren deres, ifølge tidligere rapporter, men siste nyhet er at Ligue 1-laget nå forbereder seg på å senke spørsmålet. pris for spilleren.

Det er iflg 90 min , som har avslørt at Lyon er satt til å redusere prisantydningen til et røverkjøp £33 millioner, noe som tyder på at de tilsynelatende er åpne for hans exit denne sommeren, og det har nå satt Arsenal i rødt varsel igjen ettersom han blir mye rimeligere.



  Lyon forbereder seg på å senke prisantydningen for playmaker Lucas Paqueta denne sommeren
Lyon forbereder seg på å senke prisantydningen for playmaker Lucas Paqueta denne sommeren ( Bilde: IAN LANGSDON/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

Bør Arsenal nå gjøre et ekte grep for å signere Paqueta denne sommeren? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Gunners har avvist bud på Fiorentina-forsvareren

Mikel Arteta kan ha lagt til Manchester Citys venstreback Oleksandr Zinchenko til sine defensive rekker denne sommeren, men spanjolen er fortsatt opptatt av å styrke sine midtstoppermuligheter etter å ha tapt dramatisk mot Ajax-spilleren Lisandro Martinez. Manchester United forrige måned.



Arteta har sett Ligue 1 Young Player of the Year William Saliba returnere til klubben etter hans låneopphold med Marseille, mens han også har Ben White, Gabriel Magalhaes og Rob Holding å velge mellom i hjertet av de fire bakerste. White ble imidlertid brukt som høyreback mot Crystal Palace sist helg, mens Gabriel tidligere har vært koblet til et bortreise.

Det gjør at en ny midtstopper står igjen på mållisten, og iht Firenze Viola , Arsenal har sett et bud avvist på Fiorentina-forsvareren Nikola Milenkovic, som registrerte tre mål på 38 kamper forrige sesong og har 37 landskamper for Serbia under beltet.

Samtaler holdt om oppsigelse av Bellerin-kontrakten

Arsenals høyreback Hector Bellerin ser ut som om han er i ferd med å avslutte sin lange karriere i Nord-London, da han sikter på en retur til Real Betis denne sesongen, etter å ha hatt et vellykket låneopphold med La Liga-klubben under kampanjen 2021-22. som ga fem assist på 32 kamper i alle konkurranser.

Bellerin hjalp hjemlandet sitt med å vinne Copa del Rey og fullføre en imponerende femteplass i La Liga da de sikret en plass i UEFA Europa League-gruppespillet 2022-23, og ifølge overføringsekspert Fabrizio Romano, via Boot Room , høyrebackens agent har hatt samtaler med Gunners om å si opp kontrakten hans i Nord-London.

Til tross for at han var involvert i Mikel Artetas lag under pre-season, er Bellerin desperat etter å komme tilbake til Betis permanent denne sommeren, selv om Gunners er like desperate etter å i det minste få et gebyr for spilleren som de ser ut til å pumpe penger tilbake til spillertroppen. , noe som betyr at de ikke kan godta en oppsigelse av kontrakten hans.

Se Også: