Orlando Blooms ekskone Miranda Kerr 'elsker' forloveden Katy Perry

Kjendisnyheter

Miranda Kerr har åpnet opp om dynamikken hennes med eksmannen Orlando Bloom og forloveden Katy Perry, og innrømmer at hun absolutt elsker henne.

bekreftet jule-tv 2019

Den tidligere Victoria & # 39; s Secret-modellen, 37, som deler den ni år gamle sønnen Flynn med Pirates of the Caribbean-stjernen, 43, sa at hun var chuffed at han har funnet noen som gjør ham lykkelig.

Miranda snakket med Drew Barrymore via videosamtale for talkshowet sitt, og sa at hun har stor respekt for Orlando og Katy, 36, og at det går begge veier.

Drew berømmet modellen for hennes 'positive' tilnærming til medforeldre og sa til henne: '[Det er et så fantastisk eksempel på hvordan vi alle kan lage den fortellingen og oppføre seg slik og sette en tone for alle.'

Miranda Kerr chattet med Drew Barrymore om kjærligheten til Katy Perry

Miranda sa: 'Jeg elsker Katy, og jeg er bare så glad for at Orlando har funnet noen som gjør hjertet hans så lykkelig, for på slutten av dagen er det for Flynn å ha en lykkelig far og en lykkelig mor det viktigste .

'Jeg er bare så takknemlig for at Orlando og Katy fant hverandre, og jeg er så takknemlig for at jeg fant min utrolige mann [Evan Spiegel] og at vi alle respekterer hverandre.

'Når det gjelder spesielle anledninger, når vi må være sammen, regner vi det ut, så vi har kompromisser [om] hva som er best for hele familien vår.'

Katy Perry og Orlando Bloom ønsket sitt første barn sammen tidligere i år - en jente som heter Daisy Bloom (Bilde: Getty Images)

Hun la til: 'Vi tenker alltid på hva som er det beste for Flynn, og jeg tror bare det er det viktigste.'

Etter at Katy ønsket sitt første barn velkommen - en jente med navnet Daisy Bloom - med Orlando tilbake i august, var Miranda faktisk en av de første som gratulerte paret.

'Jeg er så glad i dere,' skrev hun på begge Instagram -sidene deres sammen med et hjerte og regnbue -emojier.

aaron taylor-johnson kone

'Kan ikke vente med å møte henne,' la hun til.

Orlando og Miranda ble skilt i 2013, men de har holdt et sunt og 'vennlig' forhold siden (Bilde: Getty Images for InStyle)

Orlando og Miranda ble skilt i 2013, men de har holdt et sunt og 'vennlig' forhold siden.

Miranda har siden funnet kjærligheten til Snapchat -grunnleggeren Evan Spiegel, med paret som knytter knuten i 2017.

De har siden tatt imot to gutter ved navn Hart og Myles.