OnePlus 7 Pro har BUET skjerm, pop-up selfie-kamera og 5G-tilkobling

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

OnePlus forbereder seg på lanseringen av neste generasjons smarttelefoner, og det er spesielt én enhet som fans av det kinesiske teknologimerket er veldig begeistret for.



Det ryktes at selskapets flaggskipenhet, OnePlus 7 Pro, har en 6,64-tommers buet Quad HD+ Super AMOLED-skjerm – et stort steg opp fra OLED-skjermene på nåværende OnePlus-telefoner.



Displayet sies å ha en oppdateringsfrekvens på 90Hz , som er høyere enn de fleste telefoner, noe som tyder på at OnePlus kan være rettet mot mobile spillere.



OnePlus grunnlegger og administrerende direktør Pete Lau la ut en offisiell teaserTwitter tidligere denne uken, med vekt på 'glattheten' til enheten, som kan være en referanse til denne oppdateringsfrekvensen.

Det bakre kameraet vil ha tre objektiver, inkludert et primærobjektiv på 48 megapiksler, et teleobjektiv og et ultravidvinkelobjektiv.

Det vil også være et pop-up selfie-kamera, som fjerner behovet for et 'hakk' i toppen av skjermen.



s klubb juniorer nå

OnePlus 7 Pro vil ha en Qualcomm Snapdragon 855-prosessor, og kommer med mulighet for 5G-tilkobling , ifølge rapporter.

Det ryktes å ha et 4000 mAh batteri, og vil ha OnePlus sin Warp Charge 30-teknologi, som gir 50 % lading på bare 20 minutter og 100 % lading på en time.



OnePlus forventes å avduke den nye enheten på en stor begivenhet 14. mai, hvor den også vil vise frem sin billigere OnePlus 7.

OnePlus 7 ryktes å ha enten en 6,2-tommers eller en 6,4-tommers flat OLED-skjerm, med et dråpeformet hakk på toppen av skjermen for å huse selfie-kameraet.

Lekket bilde av OnePlus 7 (Bilde: OnLeaks)

Det bakre kameraet vil ha to objektiver, inkludert en 48 megapikslers primærsensor.

OnePlus 7 vil også ha en Snapdragon 855-prosessor og kommer med minst 6 GB RAM, samt en fingeravtrykkskanner på skjermen, ifølge rapporter.

Standard OnePlus 7 vil sannsynligvis komme inn til en svært lik pris som OnePlus 6T , som starter på £499.

Imidlertid vil Pro-versjonen koste mer - potensielt så mye som £599 eller £699, avhengig av om du velger 5G-versjonen eller ikke.

Smarttelefoner
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: