Nintendo Switch hands-on: Vår dom om Nintendos neste konsoll, Zelda, Mario, ARMS og mer

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi i The NEWSAM var blant de første i verden som opplevde Nintendos neste konsoll, den Nintendo Switch , på et premierearrangement holdt på Hammersmith Apollo på fredag, og vi var spente.



Å få en praktisk opplevelse med den nye konsollen og mange av lanseringsperiodens spill var absolutt en godbit, men det er vår jobb å se utover buzz, og det er akkurat det vi skal gjøre.



Her er nedtellingen om selve Switch-konsollen og noen av dens viktigste spill – og til slutt, om vi synes det er verdt å få tak i.

Hvis du er usikker på hva Nintendo Switch er, når den utgis og hvordan du får den, har vi dekket deg her.



Nintendo Switch

Nintendo Switch

Nintendo Switch lanseres 3. mars for £279,99, med enten grå eller rød og blå Joy-Con

Før vi fordyper oss i spillene, la oss ta en titt på selve Nintendo Switch-konsollen.

Denne hybride hjemme-/håndholdte konsollen er en ekte skjønnhet, og maskinvaren er den beste delen av Switch som en enhet. Å holde den med Joy-Con festet føles bare riktig; det tar ikke lang tid å bli vant til i det hele tatt. Med en 6,2 tommers berøringsskjerm er den villedende mindre enn den ser ut på bilder, men det er på ingen måte en negativ egenskap.



Den har litt vekt, men den er verken for tung eller for lett. Ingen av spillene jeg spilte presenterte noen etterslep eller skarpe teknologiske problemer, verken i TV- eller håndholdt modus. Bryteren i håndholdt modus med Joy-Con tilkoblet, Pro-kontrolleren og selve Joy-Con føltes alle perfekt komfortable.

Nintendo Switch Pro-kontroller

Pro-kontrolleren vil være tilgjengelig separat for £ 59,99, og kan være go-to-kontrollermetoden for lange spilløkter



Joy-Con ble holdt på en rekke forskjellige måter for forskjellige spill, og de er virkelig en magisk, fleksibel kontrollmetode. Igjen, de er villedende mindre enn de ser ut på bilder, men de er mer enn komfortable nok til å holde når de ikke er festet til bryteren.

Med digitale triggere og analoge pinner er de verken en strengt analog eller digital kontrollmetode, men Joy-Con føltes ikke på noe tidspunkt unintuitiv eller pirkete.

Det var vanskelig å fastslå hvor nøyaktige bevegelsessensorene i Joy-Con er, siden bevegelse var ganske grunnleggende i spillene vi spilte, men vi opplevde ingen problemer. Bevegelsessporingskameraene innebygd i Joy-Con betyr at de ganske nøyaktig kan oppdage hvor hendene dine er plassert, men hvor praktisk dette kan være i de fleste Switch-spill har ennå ikke blitt sett.

Nintendo Switch

HD rumble-funksjonen, som produserer både vibrasjoner og dynamiske lyder, gir en ekstra følelse av realisme.

Hver av de to Joy-Con er litt forskjellige - en har en pinne, en Hjem-knapp, to utløserknapper på toppen, to på siden, X, Y, B, A-knapper og en '+'-knapp som fungerer som en startknapp.

Den andre Joy-Con er nesten identisk, bortsett fra at pinnen er plassert høyere opp, en Capture-knapp i stedet for en Hjem-knapp, retningsknapper i stedet for XYBA-knapper, og en '-'-knapp som fungerer som valgknapp.

Joy Con

Joy-Con (ja, det er dens offisielle flertallsstaving) er fantastisk fleksible, intuitive kontrollere.

Selv om Joy-Con kan brukes som standardkontroller når den er festet til et inkludert grep, kan du kjøpe Pro-kontrolleren - en mer standardisert kontroller, lik Pro-kontrolleren som brukes til Wii og Wii U - separat hvis det er mer behagelig for du.

Joy-Con er fantastiske kontrollere som er mer enn egnet for både lang- og korttidsspilling, etter min mening. De er, alt i alt, strålende kontrollere.

Vi brukte ikke personlig berøringsskjermen til Switch under noen av demoene, og jeg er usikker på om de ble brukt i det hele tatt under arrangementet. Som sådan kan vi ikke rapportere om nøyaktigheten, selv om den angivelig vil inkludere haptisk tilbakemeldingsteknologi. Selve skjermen så fantastisk ut.

Med 32 GB intern lagringsplass forventer jeg at plass er et problem. Zelda: Breath of the Wild alene tar opp mer enn 13 GB plass, og mens kassetter antagelig ikke vil kreve en installasjon på grunn av at de er lettere å lese enn plater, beveger markedet seg mot digitale nedlastinger.

Selv for de som utelukkende kjøper fysiske spill, vil spill som kun er digitalt, DLC og patcher alle forbruke de sølle 32 GB i løpet av kort tid.

Nintendo Switch-kassetter

Switch vil godta spillkassetter, omtrent som Nintendo 3DS, noe som resulterer i en raskere lesetid enn plater

På oppsiden, i motsetning til Sonys fallne PlayStation Vita, bruker Switch standard MicroSDXC-minnekort. Et 64 GB-kort vil sette deg tilbake £17 på Amazon .

stor nasjonal TV-dekning 2019

Likevel er dette en ekstra kostnad som må gjøres rede for, og det vil uten tvil være vondt å måtte frakte disse med deg og huske hvilke kort som har hvilke spill installert. Det er ingen offisielle ord om hvorvidt den vil støtte en ekstern harddisk når den er dokket.

Vi får beskjed om å forvente at Switch-batteriet varer i 2,5 - 6,5 timer når den er ute av dokken, avhengig av spillet som spilles; for eksempel, Zelda: Breath of the Wild vil vare rundt 3 timer.

Dessverre, på grunn av teknologiske begrensninger, er dette ganske standard for moderne mobilenhets batterilevetid, og er ganske på nivå med både Nintendo 3DS og PlayStation Vita. Så lenge det er et bærbart ladertilbehør tilgjengelig, bør du ikke være for bekymret.

Netttjenester og systemets brukergrensesnitt er to ting vi ikke klarte å se godt på. Den nye Capture-knappen forsikrer oss om at opplasting av gameplay til YouTube/Twitch er på kortene, og vi har allerede blitt informert om at Switchens nettjenester – som blir en månedlig betalt tjeneste fra høsten, omtrent som PS4 og Xbox One – vil inkludere gratis månedlige spill.

Det er for tiden en viss debatt om hvor lenge du vil ha tilgang til disse spillene, som antagelig vil være Virtual Console-spill.

Nintendo Switch UI

Nintendo Switchs brukergrensesnitt i håndholdt modus ble kort vist under Nintendo Treehouse-livestream.

Talechat vil foregå med en mobilapplikasjon – antagelig den samme appen som skal brukes til foreldrekontroll, for eksempel tidsbegrensninger. Det er ennå ikke noe ord om et prestasjons- eller trofésystem.

Til slutt, til tross for at det er et patronbasert system, vil Switch ikke være bakoverkompatibel med Nintendo 3DS-spill. Selv om vi kan anta at Virtual Console kommer tilbake, vet vi ennå ikke i hvilken grad, og heller ikke om tidligere kjøpte spill vil kunne overføres (jeg antar at det ikke er det).

VÅPEN

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

På grunn av utgivelse denne våren, VÅPEN er den første store nye Nintendo IP siden Splatoon , og det populære, livlige tredjepersonsskytespillet ser ut til å ha satt sitt preg på selskapet.

Ringer VÅPEN 'Splatoon for boxing' ville faktisk vært en treffende beskrivelse; det er et fargerikt, raskt konkurransedyktig boksespill, og muligens den enestående tittelen på arrangementet. Det var det eneste spillet jeg sørget for at jeg kom tilbake for å spille en gang til, så det sier absolutt noe for det.

I VÅPEN demo, begynner du med å velge karakteren din (noen karakterer er raskere enn andre, mens andre gjør mer skade), før du velger boksehanske for hver hånd. (Ulike hansker utfører forskjellige angrep, og du kan mikse og matche dem.)

ARMS boks art

Den livlige bokskunsten for ARMS matcher perfekt spillets liv

Omtrent som Splatoon brakte noe nytt til skyttere, dette bringer noe nytt til jagerfly. Å ha uttrekkbare armer endrer virkelig typen strategier du kan spille. For dette spillet holder du en Joy-Con vertikalt i hver hånd med ansiktsknappene vendt bort fra håndflaten din. Bare bevegelseskontrollene og de fire utløserknappene betyr noe her.

Du vipper JoyCons i en retning for å bevege deg, holder dem begge horisontalt for å blokkere, og kaster armen ut for å slå. Å kaste armen ut med en kurve gir et buet slag, mens L-knappen og R-knappen hopper. Hvis du holder ZL- og ZR-knappene løs, slipper du løs angrep når du har fått nok treff.

Det er et morsomt spill, og det er helt klart noe her. For øyeblikket er den oppført på £49,99 på Amazon , selv om jeg er usikker på om folk flest vil få underholdning til en verdi av £50 her.

1-2 Bryter

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

1-2 Bryter , en av de få lanseringstitlene for Nintendo Switch, er faktisk en samling minispill på linje med WarioWare eller Wii Play .

Vi spilte to av minispillene på utstilling her; den ene fikk oss til å lage melkebevegelser for å melke en ku (sjekk videoen over for å se hvor vanskelig det ser ut), og den andre, ved å bruke funksjonen for bevegelsessporing, fikk oss til å kopiere positurer laget av den andre spilleren.

Riktignok, et av minispillene vi gikk glipp av hadde du prøvd å gjette antall objekter 'inne' JoyCon-kontrolleren, som kan ha vært den mest interessante av de fire. Ved å bruke HD Rumble-funksjonen, beveger du kontrolleren forsiktig og, ved hjelp av dynamisk lyd og vibrasjoner fra kontrolleren, gjetter du hvor mange isbiter som er 'inni'.

Kolleger som prøvde ut denne demoen hevdet at den gjorde en eksepsjonell jobb med å demonstrere HD Rumble, selv om jeg er i tvil om dens praktiske bruk for de fleste spill, eller hvor mange utviklere som vil bry seg med den.

paul mason vekttap
1-2 Bryterboks art

1-2 Switch kunne ha trukket til seg mer uformelle spillere hvis den ble samlet inn, men til £40 er det usannsynlig at det blir en hit

For å si det ganske rett ut, er disse minispillene veldig korte opplevelser uten lang levetid eller gjenspillbarhet. De føler at de ble laget som tekniske demoer for å vise hvordan Joy-Con-kontrollerne fungerer og ingenting mer. De er bare et øyeblikk morsomt.

Det er nesten som om dette spillet ble bygget med det formål å være Switchs svar på Wii Sports, som det ville ha gjort jobben for, men dette er ikke en gratis medfølgende tittel - den ligger for øyeblikket til £40 på Amazon.

Det ville gjort en fantastisk jobb med å vise frem konsollen til familie og venner, men det er ikke mer enn 10 minutter verdt med underholdning med hvert minispill her, og jeg vil slite med å anbefale å kjøpe det til full utsalgspris.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Som vi allerede hadde en omfattende forhåndsvisning av det samme Zelda demo kjører på Wii U tilbake i juni , vi benyttet stort sett anledningen til å se på selve konsollen (som vist i videoen øverst på siden!)

Men jeg spilte litt for å oppdage forskjeller. Etter det jeg kan fortelle, kjører Switch-versjonen av spillet nesten identisk med Wii U-versjonen. Rapporter har antydet at trekkavstanden kan være litt forbedret for bryteren, men forskjellene er så små at de ikke er noe verdt å bekymre seg for.

Dette kan være verdt å vurdere hvis den eneste grunnen til at du kjøper en Switch er for Zelda .

Når jeg ser på sammenligninger mellom demoen som ble spilt i juni og fredagens demo, var den eneste forskjellen jeg la merke til en farge- og tåkeendring slik at spillet nå ser mer fargerikt ut. Dette kan bare ha vært en generell oppdatering av demoen; det er ingen grunn til å antyde at Wii U ikke også kunne tilpasset denne endringen.

Zelda: Breath of the Wild bokskunst

Som en av bare fem lanseringstitler, spiller Zelda en viktig rolle i salget av Switch-enheter i mars

Vi spilte spillet i håndholdt modus, med de to Joy-Con sikret til bryteren for sikkerhetsformål. Da den ble satt inn i dokken, tok det et øyeblikk før det visuelle dukket opp på TV-en - vi ble forsikret av den medfølgende PR-medarbeideren om at dette var fordi TV-en var i 'øko-modus'.

Å dokke bryteren føltes litt vrient, men igjen ble vi forsikret om at dette skyldtes sikkerhetsplasten.

Spillet kjører fint både når det er dokket og i håndholdt modus, men selv fra min korte spilling av det, mistenkte jeg at spillet faktisk gikk jevnere i håndholdt modus. Det så spektakulært klart ut når det var håndholdt; dette kan skyldes at spillet blir oppskalert når det er dokket.

I det minste er det godt å vite at selv det mest intensive Switch-spillet kan kjøre feilfritt i sin bærbare modus.

Andre spill

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Andre spill på arrangementet inkludert Splatoon 2 , Mario Kart 8 Deluxe , Sonic Mania , Just Dance 2017 og Super Bomberman R . super mario odyssey var dessverre ikke spillbar på arrangementet.

Mario Kart 8 Deluxe spilt akkurat slik du forventer på Switch, om enn med ekstra karakterer og muligheten til å holde to elementer samtidig. Det samme gjelder Splatoon 2 , selv om dette ble spilt med Pro-kontrolleren; med flere scener og våpen, kan dette ganske mulig ha oppstått som en oppdatert port av originalen Splatoon .

Jeg er nok feil person å kommentere Sonic Mania , men den presterte strålende på Switch i håndholdt modus, og dens livlige farger passer godt til Nintendo-konsollen.

Jeg gikk dessverre glipp av å spille Super Bomberman R , men det ser ut som den typen spilling du forventer av en Bombermann spill, om enn med moderne grafikk. Jeg er ikke sikker på om det rettferdiggjør strømmen Pris på £59,99 .

Snipperclips

Snipperclips er et morsomt co-op puslespill som virkelig øker Switchs lanseringsperiode

Sist, men ikke minst, er Snipperclips et spennende, bedårende lite samarbeidsspill der to spillere klipper bort deler av hverandres kropper for å hjelpe dem å passe inn i bestemte former. Det må til tider tenkes skikkelig på dette, og det kan fungere spesielt godt som litt ekstra for lanseringsperioden.

For å være helt klar, består den nåværende Switch-serien for Storbritannia av bare 5 spill: Zelda: Breath of the Wild , 1-2 Bryter , Just Dance 2017 , Skylanders: Imaginators og Super Bomberman R - Det er to eksklusive, to porter og ett spill som slippes samtidig på to plattformer.

Kjennelse

Nintendo Switch

Her er det ultimate spørsmålet: bør du kjøpe en Nintendo Switch?

Nintendo Switch er en vakker konsoll, og det er tydelig at Nintendo har tenkt litt på dette. Markedsføringen deres er på punkt (mens det var galt med Wii U), hybridideen fungerer spektakulært, kontrolleren er en fantastisk, og noen av spillene viser et stort potensial.

Her er det store spørsmålet: trenger du en Nintendo Switch?

Slik det står i dag... nei. Hjertet mitt sier ja, men mitt sinn sier nei. Selve konsollen er flott, og selv om problemer som pris, batteri og plass er viktige, er det den svake lanseringsserien som er det virkelige sårpunktet.

Etter å ha gjort denne feilen før med Nintendo 3DS og Wii U-serien, forventet jeg bedre. Zelda (som også vil være på Wii U), 1-2 Bryter og noen få porter er rett og slett ikke nok.

Det kommer selvfølgelig flere spill i lanseringsperioden - VÅPEN , Splatoon 2 , Mario Kart 8 Deluxe , Har vært helter , Rask RMX – men jeg sliter med å se hvorfor jeg bør anbefale å kjøpe konsollen ved lansering.

Nintendo Switch-pakke

Alt du får med Nintendo Switch, hvis du bestemmer deg for å kjøpe en 3. mars

Til syvende og sist vil jeg at Switch skal lykkes, men jeg er usikker på om den vanlige appellen er der. 1-2 Bryter burde vært en samlet tittel, men selv det vil ikke endre det faktum at det uformelle markedet som bidro til å drive Nintendo Wii til suksess rett og slett ikke trenger en konsoll lenger - de har kjøpt en smarttelefon siden den gang, og det passer deres uformelle spill trenger helt fint.

Insisterte Nintendo-fans vil insistere på å gripe Switch ved lanseringen, men for alle andre kan det vise seg å være et forsvarlig kjøp først på slutten av året. Så lenge spillene fortsetter å komme, vil det til slutt bli en flott konsoll.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: