Nick Knowles hadde hemmelige flammende rader i I'm A Celeb -jungelen som aldri ble sendt

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nick Knowles hadde hyppige brennende argumenter i I & apos; m A Celebrity -jungelen som aldri ble vist på TV, har Anne Hegerty avslørt.



DIY SOS -frontmannen kom inn i flere rader med ITV -besetningsmedlemmer i scener som ble spilt inn på kamera, men ble redigert før programmet ble sendt, sa The Chase's Governess.



Å snakke med Metro om Nick & apos; s gentlemanly & apos; på en annen måte, avslørte Anne at han ville komme i muntlige slagsmål med produksjonsmedarbeiderne hvis han følte at hans andre kjendiser ble satt i fare.



'Jeg tror ikke de har sett hvor beskyttende han blir med de andre leirkameratene, og hvordan han vil ha brennende rader i Bush Telegraph hvis han tror at vi andre blir utsatt for fare på noen måte,' sa hun .

Nick Knowles kjempet muntlig med ansatte i jungelen, sier Anne (Bilde: ITV)

betydningen av nummer 56

Anne regner med at Nick gjorde mye i jungelen som aldri kom til skjermene våre - inkludert hans beste tips for fjerning av voks, noe som involverte ham ved å varme opp kniver i bålet for å smelte voksen av John Barrowmans klær.



'Ærlig talt, fra samtalene jeg har hatt med mennesker siden jeg gikk ut, tror jeg det er mange ting Nick har gjort som bare ikke har blitt vist,' fortsatte hun.

'Folk ser ut til å vite at lysvoks ble sølt på John's gilet, men når jeg sier, ble du imponert over Nick's opplegg for å fjerne voksen da produsentene sa at de ikke ville skaffe en ny gilet? & Apos; de går alle, & apos; Hvilket opplegg? & apos; '



Han ville stå opp for sine medeleirer (Bilde: ITV/REX/Shutterstock)

Anne la til: 'Jeg vil si at jeg er veldig glad i dem alle, men jeg antar at det ikke er noen hemmelighet at min favoritt er Nick.'

Som NEWSAM tidligere rapporterte, måtte Anne kalles inn i Bush Telegraph da produsentene oppdaget Nick som lekte med kniver og ild - noe som viste seg å være en del av hans & apos; voksordning & apos ;.

Anne fortalte oss: «Det var han som gikk ned og hentet tømmerstokkene, samlet vann og brakte det tilbake i en stor sekk. Han hadde plutselig ikke lov til å gjøre alt dette.

Anne og Nick likte et nært vennskap i jungelen (Bilde: ITV/REX/Shutterstock)

hva betyr 667

'Det var en gang jeg ble kalt til Bush Telegraph, og de sa:' Vi er litt bekymret for Nick, han har stukket kniver i ilden '.

'Jeg sa at han har gjort det, for det første fordi han har funnet ut en glimrende måte å få lysfettet av John's gilet. Den andre grunnen er fordi han kjeder seg, og du bør la ham gjøre noen ting, 'la hun til.

NEWSAM Online har kontaktet ITV for kommentar.

Les mer

Nick Knowles
Nick tar av i leiren Split med Rebecca Nick går inn på topp 40 -diagrammet Siste Nick Knowles -nyheter

Se Også: