Nye T -plater for unge sjåfører kan redusere ulykker og ta press fra veiene

Unge Sjåfører

Horoskopet Ditt For I Morgen

Platen, som ligner på elevens L -plate, vil indikere for andre trafikanter at kjøretøyet er utstyrt med en svart boks(Bilde: Alle rettigheter forbeholdt)



Angstfulle sjåfører oppfordres til å bruke & apos; T & apos; plater på veien som en del av en ny kampanje for å redusere gruppetrykk og slå ned på bilulykker.



Det kommer som over halvparten av 17-25-åringene sier at de har følt seg presset for å få fart på veien-og bryte den lovlige grensen i prosessen.



Rapporten fant at 80% av de 24 000 undersøkte sjåførene hadde opplevd et annet kjøretøy som kjørte for nær dem.

Nesten tre fjerdedeler har også vært utsatt for at en sjåfør har forbikjørt dem når det ikke var trygt å gjøre det, fant rapporten fra Co-op insurance.

Forsikringsselskapet har denne uken lansert et nytt & apos; T & apos; plate -kampanje for å lette presset for nyutdannede sjåfører.



Den er knyttet til telematikkforsikring - også kjent som & apos; black box insurance & apos; - som overvåker kjørevanene dine og belaster deg deretter.

filmsteder i downton abbey

Den sa at de med en telematikkpolicy kan søke om en & apos; T & apos; plate som vil varsle andre trafikanter om at de blir belastet basert på deres kjørestil.



Det kan bidra til å redusere forsikringskostnadene i det lange løp (Bilde: iStockphoto)

Tallerkenen, som ser ut som en & Los; eller en & apos; P & apos; platen vil indikere for andre trafikanter at kjøretøyet er utstyrt med en svart boks og slik at sjåføren skal kjøre trygt, til fartsgrensen og i tråd med loven.

Dette skal igjen bidra til å redusere presset fra unge sjåfører og redusere forsikringspremien på sikt.

hvilke arbeiderpartister stemte for brexit-avtale

Forsikringsselskapet sa at det håper å rulle tallerkenene landsdekkende neste år og tilby det til alle sjåfører med en svart bokspolicy.

Det sa at kampanjen, støttet av trafikksikkerhetsorganisasjonen Brake og RED driving school, vil hjelpe unge sjåfører til å føle seg tryggere på veien.

Charles Offord, kl Andelsforsikring , sa: 'Det er uakseptabelt at så mange unge sjåfører føler seg presset av andre på veiene. Til syvende og sist bør hver sjåfør overholde fartsgrenser og kjøre i tråd med loven, men vi vet at det ikke alltid er tilfelle.

Transportvalgkomiteen hører for øyeblikket bevis fra trafikksikkerhetseksperter om hvorvidt & apos; uteksaminert førerkort & apos; bør introduseres for nypasserte sjåfører

'I stedet for å være forbilder, forverrer for mange eldre bilister det som allerede er en testtid for nye og mindre erfarne trafikanter.

'Sjåfører med svarte bokser vil se at forsikringspremiene øker, eller i noen ekstreme tilfeller kanselleres deres forsikringer hvis de ikke kjører som de skal. Likevel er det for øyeblikket umulig for andre bilister å vite om et annet kjøretøy har en svart boks montert. Unge sjåfører vil at andre bilister skal forstå dette, og det er derfor vi lanserer T-platen. '

Fra i dag vil hundrevis av Co-ops unge sjåfører prøve T-platen, og basert på tilbakemeldingene deres vil forsikringsselskapet rulle ut flere tusen i løpet av de kommende månedene.

James Doyle, en av Co-ops unge sjåfører, sa: 'Etter måneder med læring var jeg så glad for endelig å kunne kjøre selv. Det jeg ikke var forberedt på var presset jeg ville føle fra andre sjåfører som ville at jeg skulle gå fortere.

Forsikringsselskapet sa at det håper å rulle tallerkenene landsdekkende neste år og tilby det til alle sjåfører med en svart bokspolicy (Bilde: Alle rettigheter forbeholdt)

'Noen ganger har jeg til og med måtte trekke meg over for å gjenvinne tilliten min. Jeg skulle bare ønske at andre sjåfører forsto hvordan kjøringen får meg til å føle.

Joshua Harris, direktør for kampanjer i Brake, la til: 'Young drivers & apos; kombinasjon av ungdom og uerfarenhet gjør dem mer sannsynlig å ta risiko og mindre sannsynlig å oppdage farer - en potensiell dødelig kombinasjon når du sitter bak rattet.

fredag ​​kveld middag bestemor

'Telematikk kan spille en viktig rolle i å presse unge sjåfører til å kjøre tryggere og innenfor loven, men dette må støttes av oppførselen til de mer erfarne sjåførene på veien som må unngå aggressiv kjøring og vise tålmodighet overfor de som mangler av erfaring.

'Vi er alle ansvarlige for trafikksikkerhet, og sammen kan vi gjøre veiene tryggere for alle.'

Transportvalgkomiteen hører for øyeblikket bevis fra trafikksikkerhetseksperter om hvorvidt & apos; uteksaminert førerkort & apos; bør introduseres for nypasserte sjåfører.

Dr Neale Kinnear, leder for atferdsvitenskap ved Transport Research Laboratory, sa til utvalget at hvis uteksaminerte lisenser hadde blitt hentet inn etter en avdeling for transportbestilt gjennomgang i 2013, kunne 122 dødsfall ha blitt forhindret innen 2018.

Hvis det får grønt lys, vil det se portforbud innført for nye sjåfører, samt grenser for hvor mange passasjerer de kan reise med umiddelbart etter at de har bestått testen.

Se Også: