Ny Uswitch -rapport viser at nesten halvparten av alle britiske husholdninger skal refunderes fra energileverandøren

Husholdninger Og Regninger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mer enn en million kunder skyldte mer enn £ 300 refusjon

Mer enn en million kunder skyldte mer enn £ 300 refusjon(Bilde: Getty Images/iStockphoto)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Energileverandører skylder 13 millioner husholdninger til sammen 1,8 milliarder pund i kredittbalanse - med mer enn en million kunder som skylder mer enn 300 pund.



Ifølge ny forskning fra Uswitch.com, sammenlignings- og byttetjenesten, kan forbrukere som betaler for energien sin med direkte belastning ofte komme i kreditt hos leverandøren, ettersom månedlige betalinger ikke akkurat stemmer overens deres bruk av gass og elektrisitet .

Betalinger med direkte belastning forblir vanligvis de samme gjennom året, men forbrukerne bør ha kreditt hos leverandøren etter sommeren, når de har brukt mindre energi og i gjeld om vinteren når de slår på oppvarmingen og lyser mer ofte. Og ikke bare det at du kan spare £ 216 i året ved å bytte og spare, så klikk her for å få det beste tilbudet på husholdningsregningene dine . Det er usannsynlig at du har den beste avtalen som er tilgjengelig, eller du kan stå foran en enorm prisstigning hvis du ikke har byttet nylig.

er gary forlater corrie

Rapporter funn



liverpool atletico madrid tv

Rapporten fra Uswitch undersøkte 2 009 britiske energiregningsbetalere i april og fant at nesten halvparten skyldes refusjon fra energileverandøren. Den gjennomsnittlige husholdningen skylder 142,33 pund, som når de skaleres opp til nasjonalt nivå betyr at leverandører nå skylder 1,8 milliarder pund.

Det sa at den totale skylden til britiske husholdninger er 1 million pund høyere enn i april i fjor, til tross for at folk brukte mer energi mens de var hjemme under Covid-19-pandemien.



I tillegg skylder en fjerdedel av kredittbetalerne på energiregningen en rabatt på mer enn £ 200 - opp fra en av ti i fjor. Noen 535 000 husstander betaler mer enn 500 pund. Med 59% av energiregningsbetalerne som sier at deres mange energileverandører ikke automatisk utbetaler refusjon til kunder i kreditt, er pengene ofte ugyldige og ikke tilgjengelige (du kan også gjøre en energisammenligning med vår fantastiske kampanje for å se hvor mye du kan spare ved å bytte ).

Få en bedre avtale

Hvis du er uten kontrakt med leverandøren din og står overfor en enorm prisstigning på energiregninger, kan du også spare deg for penger ved å bytte til en billigere avtale. Få det beste tilbudet på din husholdningsregninger kan spare deg for 216 pund i året , men mange mennesker fortsetter å betale de samme leverandørene for den samme tjenesten, og mange står foran en enorm prisstigning etter at det ble kunngjort at regningene vil stige med typiske £ 96/år for de fleste husholdninger i Storbritannia fra 1. april.

er graziano av prima gift

Men det er litt av en myte at dette er en komplisert prosess - og heldigvis er det en myte vi kan hjelpe med å ødelegge, så klikk her for å spare 216 pund i året.

Ofgem reformer

Rapporten kommer noen uker etter at energitilsynet Ofgem kunngjorde at den presset på for reformer for å stoppe energileverandører fra å bruke kunders kredittbalanser for å finansiere det den kaller 'uholdbar forretningspraksis.'

En politikk for automatisk refusjon var en av ideene som ble fremmet, og ville se energileverandører refundere kredittbalanser til direkte belastende betalende kunder årlig på kontraktens startdato.

Sarah Broomfield, energiekspert hos Uswitch, sa at leverandører burde vurdere kundens direkte belastning mer regelmessig. Hun sa: 'I en tid hvor mange menneskers økonomi er strukket, vil enhver vind bli takknemlig mottatt. Mange som har blitt påvirket økonomisk av pandemien, kan være på utkikk etter måter å spare penger på, og det er verdt å sjekke med leverandøren din for å se om du skylder penger. ''

Bli med på vår energikampanje

Det er her en bedre forståelse av fordelene ved å bytte og spare kommer inn. Så for å kutte gjennom sjargongen har vi lansert en fantastisk bevissthetstjeneste for energibytte for gass, elektrisitet eller begge deler.

Det er raskt og enkelt å bruke sammen med vår akkrediterte partner Uswitch , Storbritannias mest populære energisammenligningsside. Og vi kan tilby deg en enkel og rask måte å gjøre store besparelser på raskt, uten avbrudd i tilbudet ditt.

Faktafil: Slik bytter du

Vil du alltid gi meg en bedre avtale?

Det er usannsynlig at du får den beste avtalen som er tilgjengelig hvis du ikke har byttet nylig. Og vi har ofte eksklusive energitakster du ikke finner andre steder. Når du er bekreftet, under energibrytergarantien, bytter du til din nye, billigere avtale innen 21 dager.

mest populære sjokoladeplate

Ganske enkelt Klikk her for mer informasjon om denne raske, enkle og problemfrie prosessen.

Kan jeg velge bort når som helst?

Når du har bekreftet byttet, er det en 14-dagers avkjølingsperiode. På denne tiden kan du avbryte hvis du ombestemmer deg.

Vi har sørget for at du kan bytte online eller via telefon. Ring vårt vennlige, britiske teamet gratis i dag 0800 049 9722 eller av klikk her , og gjør bryteren enkel og rask.

er 1212 et engelnummer

Uswitch har hjulpet mer enn 5 millioner mennesker med å sammenligne energipriser og spare på regningene sine, og sitt nettsted for sammenligning av gratis energi har blitt fullt akkreditert av Ofgem Confidence Code siden 2006.

La oss se hva vi kan gjøre for deg.

Se Også: