New Look Black Friday 2017 -tilbud - gode tips for å hjelpe deg med å få de beste tilbudene når shoppingarrangementet starter

Svart Fredag

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty Images Europe)



Black Friday 2017 er bare noen få uker unna og det kjente motemerket high street Nytt utseende er satt til å bli med en rekke moteforhandlere som deltar.



I fjor Nytt utseende , som berømmer alle typer og størrelser, lanserte tilbud fra Black Friday til Cyber ​​Monday - med enorme reduksjoner på opptil 50% på hundrevis av varer.



Rabattene ble vist på alle avdelinger, inkludert herreklær, barsel- og tenåringssamlinger, men vi må vente litt lenger for å finne ut hva som er i vente for 2017.

I mellomtiden er det verdt å lese gjennom våre praktiske shoppingtips nedenfor som forberedelse til en av de travleste shoppingdagene i året. Ikke si at vi ikke advarte deg.

5 tips for å få de beste Black Look -tilbudene i New Look

    1. Vær den første som vet - Flertallet av Black Friday -tilbudene vil være live fra midnatt 24. november, men New Look anbefaler kjøpere å gjøre det meld deg på nyhetsbrevet deres eller last ned appen deres for å sikre at du får nyhetene først.



      verste byene i Storbritannia
    2. Se relevante sider med New Look Black Friday -tilbud. Det er to hoved Black Friday -sider på New Look -nettstedet å holde øye med - denne for dameklær og denne for herreklær .

    3. Hold deg på sosiale medier . Sjekk merkevaren Twitter og Facebook strømmer i oppkjøringen og under Black Friday og Cyber ​​Monday for å bryte nyheter om avtaler.



    4. Begynn å handle tidlig . Den tidlige fuglen fanger ormen som de sier, og surfer New Looks nettsted tidlig (før 08.00) vil bety at du vil ha en bedre sjanse til å få det du vil ha.

    5. Bestem deg for hva du vil ha før du begynner å handle . Dette vil gjøre det lettere å finpusse på spesifikke produkter i stedet for bare å tråle gjennom alle tilbudene på dagen.

        Nåværende tilbud på New Look

        Hvis du ikke kan vente til Black Friday, er det allerede ganske imponerende rabatter og tilbud tilgjengelig fra motemerket nå. Her er alt vi har klart å spore så langt ...

        Les mer

        Black Friday 2019 - forhandlere som deltar
        Når er Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

            Black Friday 2019 - topp forhandlere som deltar

            Black Friday 2017
            • Argus (i butikk og online) - flott for å hente rabatterte leker, teknologi og elektronikk som bærbare datamaskiner og TV -er.

            • Amazon (online) - et stort utvalg av teknologi- og spillartikler, inkludert forhandlerens egne merkevarer som Echo -høyttaleren og Fire -nettbrett. Også tonnevis med rabatterte smykker, mote, skjønnhet og spritprodukter.

              vil kate bli dronning
            • ASOS (online) - hundrevis av mote, skjønnhet, tilbehør og fottøy fra toppmerker vil bli omtalt i rabattene.

            • John Lewis (online og i butikk) - med de & apos; re & apos; Never Knowingly Undersold & apos; tag line, er forhandleren prismatchende rivaler på populære teknologi-, hjem- og motelinjer.

            • Tesco (i butikk) - supermarkedgiganten tilbyr enorme rabatter på populære elektriske apparater som smarte HD -TVer og Dyson -støvsugere.

            • Støvler (i butikk og online) - skjønnhet, sminke, hudpleie og personlige elektriske ting vil være noen av de omfattende tilbudene fra high street -kjeden.

            • Currys PC World (i butikk og online) - kjøpere kan forvente tilbud på smarthjem, Apple bærbare datamaskiner og nettbrett og videospillkonsoller.

            • SPILL (i butikk og online) - store rabatter på de nyeste PS4- og XBOX -konsollene og toppspill som FIFA 19.

            • Neste (i butikk og online) - et stort utvalg av dame-, herre- og barneklær og tilbehør vil bli omtalt. Ved siden av forhandlerens populære hjem

              kveldens sett for livsresultater
            • Veldig (online) - forvent et bredt utvalg av produkter som er nedsatte, alt fra møbler til elektriske apparater, samt leker og mote.

            Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer

            Se Også: