Nye eBay -betalingsregler som PayPal økte for alle selgere fra i dag - endringer forklart

Ebay

Horoskopet Ditt For I Morgen

EBay-selgere står overfor en rekke nye endringer fra denne uken, da det setter en stopper for et nittenårig partnerskap med online betalingsgiganten PayPal.



Markedet for netthandel sa at nye regler fra 31. mai betyr at selgere ikke lenger vil kunne administrere salget sitt på PayPal - og månedlige faktureringserklæringer vil bli akseptert.



De sa at de som ønsker å fortsette å selge på nettet, må oppdatere betalingsopplysningene sine innen midnatt mandag 31. mai ved å fjerne PayPal -kontoen sin og koble sine bankdetaljer til eBay.



De som ikke oppdaterer detaljene sine, vil 'miste kvalifiseringen for fremtidige salgsgebyrkampanjer', advarte selskapet i en e -post sendt til kontoinnehavere.

Ebay administrerer nå ende-til-ende-salgsopplevelsen på markedet, inkludert betalinger, heter det i meldingen.

Den nye prosessen betyr at selgere ikke trenger å betale PayPal -avgifter

Den nye prosessen betyr at selgere ikke trenger å betale PayPal -avgifter (Bilde: NurPhoto via Getty Images)



Fra 1. juni blir eventuelle salgsgebyrer trukket tilbake på salgsstedet, og resten blir automatisk overført til selgerens bankkonto.

Det betyr at det ikke vil være noen månedlig faktureringsoppgave eller månedlige avgifter å betale.



Selgere trenger heller ikke lenger å betale PayPal -avgifter, noe som betyr at det eneste beløpet du vil pådra deg er eBays faste rente 12,8% av det totale salget pluss et fast gebyr på 30p per bestilling.

Hvis det totale salgsbeløpet er over £ 2500 for en enkelt vare, betaler du 3% for delen av salget over £ 2500.

Vil du foretrekke å få betalt via eBay eller PayPal? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor

Ebay kjøpte PayPal tilbake i 2002 og avviklet det i 2015, men de to organisasjonene hadde holdt seg tett knyttet til hverandre, og PayPal fortsatte å behandle betalinger for eBay.

Fra 1. juni vil kjøpere fortsatt ha muligheten til å betale via PayPal, men pengene blir sendt til selgerens bank, ikke deres PayPal -konto.

En talskvinne for eBay sa til The NEWSAM at de som ikke oppdaterer detaljene sine innen 31. mai, vil få en frist før det iverksettes tiltak mot kontoen deres.

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

Registrer deg på vårt nyhetsbrev fra NEWSAM Money her.

Se Også: