Den nye bredbåndsantennen på 100 Mbps - de beste trådløse internettavtalene

Bredbånd

Horoskopet Ditt For I Morgen

Antennen er designet for bruk på eiendommer med god utendørs dekning, men variabel innendørs dekning(Bilde: EE)



EE har lansert en ny 4G -antenne for å gi landlige hjem over hele Storbritannia superraskt bredbånd for første gang.



Telekomgiganten sier at det nye systemet kan hjelpe mer enn 580 000 landlige hjem til å få tilgang til høyhastighetsinternett.



Løsningen bruker en liten antenne festet på utsiden av et hjem, som deretter bærer et 4G -bredbåndssignal inne via en kabel til en tilkoblet 4GEE -hjemmeruter.

Lanseringen følger en vellykket prøveversjon i Northern Fells i Cumbria, der nedlastningshastigheter på mer enn 100 Mbps ble registrert - Ofcom definerer superhurtig bredbånd som hastigheter større enn 30 Mbps.

gamle walsh og katya jones

Mye mindre enn en Sky -rett (Bilde: EE)



Max Taylor fra EE sa: «Ettersom nettverket vårt fortsetter å ekspandere til noen av de mest avsidesliggende delene av Storbritannia, har vi sett den fantastiske innvirkningen som 4G -tilkobling kan ha på bygdesamfunn.

'Vår nyeste 4G -hjemmebredbåndsrouter og antenne tar dette et skritt videre, og sikrer at tusenvis av familier på landsbygda over hele Storbritannia kan glede seg over fordelene med superrask bredbånd i hjemmet deres for første gang - enten det er å ringe besteforeldre eller streame sine favoritt -TV -serien. '



Ingen fasttelefon, ikke noe problem

4GEE Home Router er klar til å gå rett fra esken, slik at opptil 32 enheter kan koble til den samtidig (Bilde: EE)

Installasjon av den nye antennen krever ikke en fasttelefon, sa EE, og firmaet tilbyr en rekke månedlige planer fra £ 35 til £ 60 i måneden, avhengig av datatilskudd.

En engangsbetaling på £ 100 er også nødvendig for profesjonell installasjon av antennen, bekreftet selskapet.

Eksisterende EE betale månedlig telefonabonnement eller 12 måneders SIM -abonnement, få også en ekstra 5 GB datakvote.

Det er alltid godt å se innovasjon i markedet, spesielt når det kommer til å føre til bedre tilkobling i områder som for tiden ikke er godt betjent for bredbånd i en verden som i økende grad er avhengig av å være online, sier Vix Leyton, fra Broadbandchoices.co.uk .

beste hundesjampo i Storbritannia

'Selv om denne tjenesten kommer på en premie sammenlignet med vanlige bredbåndstilbud, er det utvilsomt en pris som er verdt å betale for mange husholdninger som lider i områder som knapt skraper minimumskrav.'

Selskapet har også lansert en ny Combined Line Checker -tjeneste, som lar kundene angi postnummeret sitt for å finne ut hvilken bredbåndsløsning - fast linje eller over 4G - som er best egnet for dem.

Raskere hastigheter uten antenne

For de som ennå ikke er klare til å ta steget med en antenne, her er noen tips fra Broadbanchoices om å få bedre hastigheter på andre måter:

  • Se om du kan få fiberbredbånd - bruk en postnummerkontroll her . Selv om hastighetene dine viser seg å være lavere enn annonsert (og dessverre vanligvis vil de være det), vil det fortsatt være raskere enn en ADSL -tilkobling.
  • Sjekk ut trådløst bredbånd . Det er ikke ideelt - du trenger anstendig signal, og nedlastingsgrenser kan være ganske lave - men det gir fortsatt en potensiell forbedring. Nærmere bestemt, sjekk ut satellittbredbånd . hastigheter på bakken er regelmessig under 2Mb, kan du til og med hente noen gratis kuponger fra ditt lokale råd for å sette på oppsettskostnader.
  • Sjekk nettstedet Openreach for å finne ut om fiber allerede er på vei til nabolaget ditt, og melde din interesse for en utrulling hvis ikke. Du kan gjøre det på Virgin Medias nettsted også - leverandøren er for tiden midt i et ambisiøst utrullingsprosjekt.
  • Slå deg sammen med noen naboer, og samle inn midler for å få installert noen riktige fiberlinjer. Mange lokale bredbåndsordninger har funnet suksess her, fra regionale slike som Kobler til Cheshire til store prosjekter som B4RN (Bredbånd for landlige nord).

Se Også: