Netflix-serien Stranger Things og The Dark Crystal skal gjøres om til videospill

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Netflix har kunngjort at de jobber med de beste videospillutviklerne for å bygge spill basert på noen av de mest populære filmene og TV-programmene.



Den første Netflix showet som vil bli gitt videospillbehandlingen vil være Stranger Things, med Stranger Things 3: The Game som lanseres 4. juli, for å falle sammen med utgivelsen av den nye sesongen av TV-showet.



Eventyrspillet, utviklet av BonusXP, kombinerer en karakteristisk retrokunststil – med karakterer fra showet gjengitt som 16-bits pikselkunstanimasjoner – med moderne spillmekanikk.



Spillere kan slå seg sammen med en venn i lokal samarbeid for å utforske Hawkins verden, løse gåter og kjempe mot Mind Flayer som en av tolv karakterer fra showet.

jack og verity giftet seg ved første blikk

Spillet vil være tilgjengelig på Nintendo Switch , Xbox One og PlayStation 4. Det kommer også PC-, Mac- og mobilversjoner.



engel nummer 922 betydning

Senere på året planlegger Netflix å bringe ut et spill tilpasset den etterlengtede Netflix Original-serien, The Dark Crystal: Age of Resistance.

Dette turbaserte taktikkspillet, utviklet av BonusXP og En Masse Entertainment, vil utfordre fansen til å rekruttere en hær av karakterer og skapninger fra hele den enorme fantasiverdenen til Thra og kommandere dem strategisk i mer enn 80 kampanjekamper.



Spillet vil være tilgjengelig på Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, PC og Mac.

max parker og kris mochrie

Så, i 2020, vil Netflix bringe ut et mobilspill basert på Stranger Things-universet, utviklet av Next Games, det finske spillstudioet kjent for å lage The Walking Dead: Our World.

Dette stedsbaserte RPG/puslespillet vil tillate spillere å utforske The Upside Down gjemt rundt dem på deres daglige reiser, og jobbe sammen med andre spillere for å overvinne dets nye onder.

'Vårt kjernefokus vil være å levere på Stranger Things' rike og intense temaer som vennskap og overnaturlige eventyr, og oversette disse til underholdning på størrelse med snacks på din mobile enhet,' sa Teemu Huuhtanen, administrerende direktør i Next Games.

Utover frittstående videospill, vil Netflix også utvide karakterene og verdenene fra sine originale serier og filmer til eksisterende spill fra partnere som Roblox, Ubisoft og Behavior Interactive senere i år.

Noen fans har kanskje allerede sett «Scoops Ahoy»-påskeegget i Fortnite for noen uker siden, da sesong 9 ble lansert.

caitlyn jenner som mann

Netflix la til at hovedfokuset fortsatt er TV-serier og filmer, men at dets nye videospilltilbud vil drive fandom og gi kundene nye måter å engasjere seg i de originale seriene og filmene.

«Vi ser etter muligheter for å utvide universet til disse programmene og filmene til andre medier, sa Chris Lee, direktør for interaktive spill hos Netflix, under et panel på E3-videospillutstillingen.

'For meg var det veldig opplagt å prøve å gjøre det i videospill.'