National Express og Unidays går sammen om å tilby studenter GRATIS reise hjem denne julen

Studenter

Horoskopet Ditt For I Morgen

National Express og Unidays går sammen om å tilby studentene gratis reise hjem denne julen



Bussoperatør National Express og studentrabattplattform UNiDAYS, kommer fattige studenter over hele landet til unnsetning til jul - ved å tilby gratis turer hjem.



I lys av ny forskning som avslører at en av seks - eller over en kvart million av studentbefolkningen - ikke har nok penger til å reise hjem, vil mange som er fastspent på kontanter, være bekymret for prisen på billettpriser hjem når terminen avsluttes om noen uker.



Men hjelp er tilgjengelig hvis du ikke vil ringe mamma og pappas bank for å kausjonere deg.

whitney houston obduksjonsbilder
Viktige universitetsstipend for å støtte studenter fra lavinntektshusholdninger vil bli avskaffet i det siste Tory-angrepet på de fattige

Viktige universitetsstipend for å støtte studenter fra lavinntektshusholdninger vil bli avskaffet i det siste Tory-angrepet på de fattige (Bilde: Getty)

Studenter kan kreve gratisbilletter for å reise hjem til et av de 800 stedene som serveres av National Express denne julen ved å besøke www.myunidays.com og registrere sine detaljer. De som er så heldige å motta billetter, vil bli varslet 4. desember med en kode som kan løses inn på National Express nettsted .



Og selv om du ikke får en gratis tur, tilbyr UNiDAYS også ekstra rabatter på National Express -billettpriser som en julebonus til alle som kommer inn - så du vil fortsatt være quid in.

Mai Fenton, EMEAs markedsdirektør ved UNiDAYS sa at penger alltid er øverst på listen over bekymringer for studentene våre. På slutten av terminen med lån som går ut, og julen rundt hjørnet, vet vi at tusenvis av studenter over hele Storbritannia vil være bekymret for hvordan de vil ha råd til å komme seg hjem i ferien for å se venner og familie.



Vi er glade for å kunne sprede litt festlig jubel i år ved å slå oss sammen med National Express for å tilby hundrevis av hardtarbeidende studenter muligheten til å komme hjem med stil og komfort - gratis.

National Express Coach -administrerende direktør Chris Hardy la til: Vi vet at studentene er veldig kostnadsbevisste, så vi er glade for å jobbe med UNiDAYS for å hjelpe dem med å komme hjem og tilbake med familiene deres på denne spesielle tiden av året.

meningsmåling

Hvordan skal du reise hjem denne julen?

0+ STEMMER SÅ LANGT

TogTrenerBilBildelingTrenerJeg har ikke råd til å dra hjem denne julen

Hva er det med liten skrift? Alt du trenger å vite om avtalen:

  • Bestillinger må gjøres minst tre dager før avreisedatoen.
  • Juledagsturer, reiser til arrangementer og spesielle tjenester er alle ekskludert fra denne kampanjen.
  • Tilbudet er bare tilgjengelig online.
  • Tilbudet kan ikke brukes sammen med andre tilbud inkludert Coachcards.
  • Tilbudet er ikke gyldig på Hotel Hoppa eller andre tredjepartsbusser eller bussoperatører, eller der overnatting, opptak eller ferge er inkludert i prisen.
  • Ingen kontanter eller andre alternativer vil bli gitt.
  • Gyldig for reiser frem til 20. desember 2018.
  • Alle billetter utstedes og alle passasjerer bæres underlagt National Express & apos; Generelle transportvilkår .

Se Også: