The Mummy Demastered anmeldelse: en perfekt mini Halloween-godbit

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da WayForward først annonserte The Mummy Demastered, ville du bli tilgitt for at du først så over den.



Som en film binding basert på en kritisk og kommersiell flopp Å gi ut flere måneder etter filmen den er knyttet til, er absolutt et... merkelig trekk.



Men som en skummel Metroidvania-tittel av utviklere som er mer enn erfarne i sjangeren, med flotte spill som Shantae-serien og den undervurderte Alien: Infestation under beltet deres, er det et spill som fortjener et nytt blikk.



Hvis du gir det en sjanse, vil du oppdage at det er en perfekt Halloween-godbit.

The Mummy Demastered-spillet

Basert på en skuffende film er The Mummy Demastered alt annet enn.

Etter at en forstyrrelse i en hule i Irak slipper løs en eldgammel ondskap, er det opp til deg, en Prodigum-agent, å begrense problemet.



Målet ditt er å lokalisere og undertrykke prinsesse Ahmanet for enhver pris, i tillegg til å sikre så mange gamle relikvier som mulig og ødelegge eventuelle monstre du kommer over.

En rettferdig advarsel her: det vil være mange av dem, inkludert, men ikke begrenset til, zombier, flaggermus, rotter, pirajaer, kråker, sirisser og ja, mumier. Å, og det vil selvfølgelig være store dårlige sjefer å forholde seg til.



Historiemessig er det ingenting som kommer til å snu hodet, men de har gjort det meste de kunne ha med kildematerialet, og det er ikke på noe tidspunkt kjedelig eller skurrende.

Det gjør absolutt jobben, og WayForward har fått søknaden sin i en Metroidvania-tittel til å føles sømløs.

Mumien avmasteret

Alle vil dø, ifølge denne... tingen.

The Mummy Demastered kunne lett vært fra SNES-epoken av sjangerklassikere som Super Metroid, med 16-bits pikselgrafikk og fengende lydspor.

Faktisk er den drastisk sammenlignbar med utviklerens forrige Nintendo DS-tittel, Alien: Infestation. Selv basert på en filmfranchise tilpasset til en Metroidvania, er det tydelig at de hentet inspirasjon fra det forrige spillet sitt.

Siste spillanmeldelser

Generelt sett er det ikke mye nytt som kommer på bordet her – men det er greit. Hvis noen kommer med en fantastisk søndagsstekmiddag på bordet, klager du ikke, selv om du har spist den hundre ganger før.

Standard sjangerkontroller gjelder; løp, hopp, huk og rull, i tillegg til å skyte opp, venstre, høyre og diagonalt.

The Mummy Demastered anmeldelse

Mummy Demastered er like morsom som den er stilig

Til å begynne med starter du med kun en maskinpistol som våpen, men du vil snart finne andre våpen som flammekastere og granater.

Det er et minikart i hjørnet av skjermen for å holde styr på hvor du er, med visse viktige rom – for eksempel lagre rom, for ja, du må lagre manuelt – merket ned.

Du kan få tilgang til hele kartet i pausemenyen, eller i tilfelle av Playstation 4 versjon, via styreflateknappen.

Oppdragsveipunktene dine vil også være plassert på dette større kartet, men du vil også holde deg oppmerksom på omgivelsene dine for å gå tilbake til senere for hemmeligheter.

The Mummy Demastered-sjefen

Sjefer inkluderer veldig store, veldig skremmende edderkopper

Som med alle oppføringer i sjangeren, vil visse områder være forbudt for deg inntil du finner nye oppgraderinger og utstyr.

I The Mummy Demastered kalles disse elementene tech; for eksempel, det første du finner er granater, som lar deg sprenge visse hindringer som blokkerer nye veier. Som er sjangerens stift, forvent å gjøre mye tilbakesporing.

Gjenstander og fiender kan skytes for helseopphenting, og rushing gjennom områder blir vanligvis straffet med en rask død, så ta deg god tid og utforsk.

Ikke på noe tidspunkt følte jeg at jeg opplevde for store problemer, men hvis du ønsker å komme deg gjennom spillet, bør du forvente å ha tidligere erfaring med Metroidvanias. Dette fungerer godt nok som et utgangspunkt hvis de er helt nye for deg, så ikke la deg avskrekke.

Moren

Å skyte mot insekter og rotter med en flammekaster er like morsomt som det høres ut

Selv om jeg anmeldte dette for PS4 og hadde en flott tid, vil jeg sannsynligvis dobbel dip for Nintendo Switch versjon. Metroidvania-spill er perfekte for bærbare enheter, og jeg synes det er der pikselkunsten skinner sterkest.

Det er ikke dermed sagt at det er en dårligere opplevelse på PlayStation 4 – dette er et lovlig morsomt filmtilknytningsspill som så lett kunne vært en billig cash-in, selv om det ikke er det lengste spillet i verden.

Faktisk, selv nå er jeg overrasket over hvor bra dette spillet egentlig er. Jeg forventet at det ville være halvanstendig på grunn av utviklerens historie, men dette er et utrolig solid spill som jeg dessverre forventer vil bli oversett.

Ikke bare er det et komplett must-have for Nintendo Switch, det er et spill jeg anbefaler på det varmeste til alle som er litt interessert i sjangeren – spesielt hvis du er ute etter et spill som passer for Halloween.

kan det være for kaldt til å snø
Mummi-spillet

Med nydelig 16-bits grafikk er The Mummy Demastered en overraskende trofast SNES-stil Metroidvania

Kjennelse

The Mummy Demastered er en ekte Metroidvania-perle som lever opp til mange av de andre klassikerne i sjangeren, til tross for at den ikke gir noe spesielt nytt.

Det ser ut, høres ut og føles som om det hører hjemme på SNES eller Game Boy Advance, sammen med andre sjangerstifter som Castlevania og Metroid.

Med nydelig trofast 16-bits grafikk og et fengende lydspor å starte opp, er det et fantastisk tillegg til en av mine favorittsjangre.

Selv om den også er tilgjengelig på andre plattformer (inkludert PS4, som er der jeg anmeldte den), kan jeg ikke unngå å føle at den passer best til Nintendo Switch, takket være dens portabilitet.

Uansett er det virkelig et fantastisk år for videospillutgivelser.

The Mummy Demastered (utgivelse 24. oktober): PlayStation 4 | Xbox One | Nintendo Swith | PC

En PlayStation 4-kopi av dette spillet ble levert til oss av utgiveren for vurderingsformål. Du finner alle våre anmeldelser på OpenCritic .

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: