Mamma fikk advarsel om sosial oppførsel etter klager om at hennes 'spennende' to år gamle sønn er for 'støyende'

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En ung mor har blitt slått med en antisosial atferdsadvarsel på grunn av klager på støy fra henne & apos; excitable & apos; småbarn.



Sapphire Curzon, 24, sier at hun er tvunget til stadig å si ifra til to år gamle Callum for å lage lyder-i en alder da barn er notorisk trossige og uregerlige.



Moren, som lider av depresjon og angst, frykter Callum har Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) og sier at hun er ute av seg selv med bekymring.



suzanne danser på isen

Hun fortalte Nottingham Post : 'Han løper alltid her inne. Vi forteller ham stadig. Vi skal ikke si ifra fordi han spiller. Det er akkurat det et barn gjør. Han blir begeistret.

Brevet fra Gedling Homes

Brevet fra boligsjefene advarer Sapphire om støy fra rådsleiligheten hennes (Bilde: Nottingham Post)

'Uansett hvilken lyd sønnen min lager, føler jeg at jeg må fortelle ham med en gang.'



Sapphire deler rådhuset med én seng i Netherfield, Nottinghamshire, og mottok advarselen om antisosial atferd i et brev fra boligmyndigheten Gedling Homes.

betydningen av nummer 16

I lappen, datert fra like før jul, stod det at den ble sendt som svar på klager om støy fra hjemmet hennes.



Sapphire sa: 'Jeg lider av angst og depresjon.

'Med dette brevet får det meg til å føle meg verre. Det er bare en av de tingene vi må forholde oss til. '

Sapphire Curzon og Kyle Fisher med sønnen Callum

Sapphire Curzon og Kyle Fisher med sønnen Callum (Bilde: Nottingham Post)

Moren, som er atskilt fra Callums pappa Kyle Fisher, sa at hun har bedt om å bli gjenhus i en større eiendom siden sønnen hennes ble født.

Men hun sa at boligsjefer sa til henne at hun ikke hadde rett til et to-roms hjem før Callum nådde ungdomsskolealder.

hva betyr nummer 27

Sapphire sa: 'Det eneste vi kan gjøre er å holde ham under kontroll. Vi trodde ved lov at han skulle ha sitt eget rom med to, men de sier 11. '

Kyle, 21, fra Bestwood, Nottingham, sa: 'Det er helt ute av drift. Han er den eneste støyen. Vi kom til rådet i morges, og de har sagt at de ikke kan gjøre noe. Vi må bare holde ham under kontroll. '

Jason Cannon, direktør i Gedling Homes, sa: 'Som med alle rapporter om støy eller antisosial oppførsel, har vi en plikt til å se på disse på vegne av våre leietakere for å hjelpe dem med å leve lykkelig i hjemmene sine.

'Vi har vært i kontakt med frøken Curzon om klager om støy som kommer fra eiendommen hennes tidlig om morgenen, og har minnet henne om reglene i leiekontrakten.'

Se Også: