Mamma, 23, avslører hvordan hun gjorde babyklærvirksomheten til et imperium på 1,5 millioner pund

Små Bedrifter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En ung mamma som tok steget for å starte sin egen babyklærvirksomhet som 23 -åring, har avslørt at den nå omsetter for mer enn 1,5 millioner pund i året - og har stiftet familien for livet.



Laura Newman grunnla klesmerket Forever Sewing i januar 2017 etter å ha født sin nyfødte sønn.



Hun startet virksomheten fra spisestuen i Yorkshire, hvor hun tilbrakte kveldene med å designe og sy babygarmeter - inspirert av mangel på valg på markedet for den lille gutten.



Og det har tatt Storbritannia med storm.

Forever Sewing tjente 2.000 pund i den første salgsuken, 1.000 pund om dagen i slutten av den første måneden og er nå elsket av kjendismødre, inkludert Amy Childs og Hollyoaks -stjernen Stephanie Davies.

For å håndtere etterspørselen, ville paret åpne nettstedet på en fredag ​​- og stenge det mindre enn en time senere (Bilde: NEWSAMPix)



(Bilde: NEWSAMPix)

Det har også tjent en lojal fanskare på sosiale medier med følgere, inkludert Stacey Solomon, Rochelle Humes, Abbey Clancy, Mrs Hinch og Jessica Hayes.



Under Lauras graviditet slet hun med å kjøpe gutteklær - som hun sier sto bak inspirasjonen hennes for å starte sin egen klesvirksomhet.

Forever Sewing kom til henne under en ferie over nyttår i Disneyland Paris.

Instagram

Opprinnelig lånte partneren Adam henne 1000 pund for å starte opp, noe som dekket kostnadene for en-til-en-leksjoner på 6 uker og kjøp av hennes første sy over låsemaskin.

Laura sa at hun brukte timer på å lære, øve og selvlære på toppen av timene - tilbringe sene kvelder på å se YouTube -opplæringsprogrammer mellom timene.

Hver kveld når sønnen Nates sengetid rullet rundt, syet hun helt til de tidlige timene - og lagde skreddersydde salongdrakter og rompere.

April i år markerte merkevaren to års jubileum, der Laura og mannen Adam feirer en omsetning på 1,5 millioner pund (Bilde: NEWSAMPix)

Noe så enkelt som å plassere tilpasningen til venstre bryst og venstre benområde var så effektivt, og Laura sa at hun visste raskt når et produkt skulle bli utsolgt.

Etter den første uken med lansering, tok Laura & # 39; s PayPal -virksomhet inn salg på 2.000 pund, som deretter bygde opp til 1.000 pund om dagen innen utgangen av den første måneden - og dette fortsatte til april 2017.

daglige speilracingtips

Men det var da Laura innså at hun presset seg for mye.

På mandag ville hun klippe, tirsdagbroder, onsdag overlock, torsdag låsesting og fredagspakke for postkjøringen.

'Kravet var mer enn vi kunne ha forestilt oss,' sa hun.

Instagram

I april stengte paret nettstedet sitt i noen uker for å lansere et nytt. Det var på dette tidspunktet Laura visste at hun måtte ansette flere ansatte for å imøtekomme mengden innkommende salg.

Den unge mammaen sa at hun jobbet alle timer og overlevde på bare et par timers søvn om natten.

I mellomtiden bobler det fortsatt henvendelser og interesse gjennom Instagram -siden.

Merket tilbyr håndlagde klær for barn og har raskt blitt populært blant foreldre over hele Storbritannia (Bilde: NEWSAMPix)

hvilken kanal er liverpool v arsenal på

Arbeid natt og dag: I det første lanseringsåret tok merket i gjennomsnitt 40 000 pund i måneden (Bilde: NEWSAMPix)

Laura og Adam tok beslutningen om å ansette 18 arbeidere - et team av kuttere, broderere, maskinister og pakkere - med eierne som går over i produksjonsledelsesroller for å håndtere sine hundrevis av bestillinger i uken.

Fra lanseringen i midten av mai 2017 til innflytting i enheten i oktober 2018, åpnet nettstedet hver fredag ​​klokken 12.00 og stengte når bestillinger nådde 10 000 pund - som vanligvis tok rundt 20 minutter.

Etter dette tidspunktet ville de endre ordlyden til & apos; utsolgt & apos; og gi kundene beskjed om at neste tilgjengelige tid for å kjøpe igjen vil være samme tid påfølgende fredag.

Instagram

'Det var så stor etterspørsel etter klærne, kunder ville stå i kø hver fredag ​​kl. 12.00 for å sikre at bestillingene ble behandlet og at de ikke gikk glipp av det,' forklarte Laura.

'Etter noen måneder hadde vi en åpning klokken 18.00 så vel som klokken 12.00 med et tak på opptil 5.000 pund.'

Adam hadde på dette tidspunktet forlatt sin nåværende jobb for å hjelpe til med barnepass og hjelpe til med å kjøre rundt og levere arbeid og forsyninger til personalet.

'Vi er så heldige, vi har hatt så mye støtte fra foreldre over hele Storbritannia,' sa Laura til NEWSAM Money.

'Alle mumiene og pappaene har vært så mottakelige for å kle sine små i plaggene våre og dele innholdet deres på sosiale medier, noe som virkelig har maksimert engasjementet for merkevaren vår. Vi har mange spennende planer allerede for 2019. '

På spørsmål om hva hennes største tips for å starte en bedrift er, sa Laura at det handler om å sørge for at ideen din skiller seg ut.

'En av tingene vi holder fast ved er å være original. Vi har alltid funnet ut at det å finne noe nisje er det som gjør en virksomhet flott.

'Vi synes det er viktig å være tro mot det merkevaren din står for, vi er et merke som brenner for å lage skreddersydde, personlige og håndlagde plagg for familier som skal skreddersy etter deres små preferanser.'

Les mer

Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Se Også: