Fru Hinch's Shark NV601UK støvsuger er nå halv pris for Amazon Prime Day

Amazon

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er fortsatt over £ 200 alle andre steder



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Mens de fleste handler etter nye bærbare datamaskiner og TV -er denne Amazon Prime Day, blir andre sure for en halv pris Shark -støvsuger.



Vanligvis £ 249, har Amazon redusert prisen på et hai -vakuum i to, slik at det nå bare er £ 119,99.

Den nøyaktig samme modellen som fru Hinch bruker og skryter av for sin eksepsjonelle kraft, et av de store salgsargumentene med den er også at den konverterer fra en stående til en bærbar støvsuger i løpet av sekunder, noe som gjør den perfekt for trapper og over rengjøring av hodet. .

Andre steder over hovedgaten vil nøyaktig den samme støvsugeren koste deg nesten det dobbelte, og Argos selger den for £ 249 mens AO har det for £ 219.



Det er kjent for sitt kraftige sug, fleksibilitet og LED -lys

Modellen det er snakk om er Shark NV601UK Lift-Away Stående støvsuger , som har blitt kuttet med 50% som en del av en av Amazonas Lightning -avtaler.



Lynavtaler er forskjellige fra mange av de andre heldagstilbudene som finner sted på Amazon Prime-dagen, og det viktigste er at rabatten bare varer så lenge lageret rekker.

Det er ingen følelse av et nytt vakuum

Amazon vil kraftig rabattere prisene på varer, men vil bare ha en begrenset mengde lager (for eksempel 5000 enheter), og når alt aksjen er tom, er avtalen over.

Så hvis du kan få det i tide, får du et seriøst priskutt.

Hvis du går glipp av haien, eller du foretrekker et annet vakuum, har vi også en liste over de 10 beste Amazon Prime Day -tilbudene på trådløse støvsugere.

Den beveger seg lett rundt i huset

Les mer

Amazon Prime Day 2021
Når er Prime Day? Beste tilbud Hva er Amazon Prime? Slik avbryter du Amazon Prime

Som med alle Amazon Prime Day -tilbud, må du imidlertid registrere deg for Amazon Prime (eller i det minste på en gratis 30-dagers medlemskap ) for å få tilgang til de utrolige rabattene.

Se Også: