Morrisons har noen fantastiske tilbud på SUPER SIZED sprit denne Black Friday - men du må ta på deg skøyter

Morrisons

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du kan spare rundt £ 40 - men bare i butikker(Bilde: Morrisons)



Tidligere har Black Friday vanligvis handlet om rimelige TV -er og billige bærbare datamaskiner - men denne gangen virker alt litt annerledes.



Selv om det er mye salg å kjøpe rundt hvitevarer og videospill, deltar flyselskapene i tillegg til supermarkeder med tilbud på mat - Lidl har faktisk et salg på skinke - en hel 7k LEG f it.



Men det blir morsommere (eller bedre) ettersom Morrisons nettopp har lansert gigantiske flasker med sprut i stor størrelse - med en rabatt på 40 pund for Black Friday.

Noen av landets favoritt tippel er tilgjengelig blant salget, som inkluderer Jagermeister og magnums of prosecco.

Alle avtaler skulle bare gis i 24 timer onsdag 22. november - men Morrisons har fortalt oss at mange av tilbudene fortsatt bor i butikker på nettet. Men når den er borte, er den borte - så det er bedre å ta på deg skøytene.



craig parkinson pliktlinje

Les mer

Black Friday 2019 - forhandlere som deltar
Når er Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

Blant de som tilbys er den berømte bourbon Jim Beam-en favoritt som lenge har vært blant whiskykjennere-disse fire og en halv liter flasker er tilgjengelig for £ 70. Dette virker som en besparelse på rundt £ 40 på vanlige priser.



som spiller fru brun

Andre tilbud inkluderer en 1,75-liters flaske Jagermeister for £ 30 og en 4,5-liters flaske Famous Grouse whisky for £ 70.

Flaskene er tilgjengelige i butikken kl Morrisons men lageret er begrenset.

Andre drikkevarer i utvalget inkluderer en 4,5 liter Famous Grouse og en 1,75 liter flaske Disaronno.

Andre steder i Morrisons Black Friday -avtale kan du fortsatt få tak i Toblerones i superstørrelse - hvis du vil bytte ting litt til jul.

Eller hva med 10p av bensin til lørdag?

Se Også: