Morrisons skal skape 1000 jobber for å oppfylle Amazon -bestillinger i over 50 britiske butikker

Morrisons

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kunder kan nå bestille en full Morrisons -butikk via Amazon



Morrisons er på jakt etter 1000 arbeidere for å hjelpe til med å dekke etterspørselen da det øker et nytt partnerskap med nettbutikken giganten Amazon.



De fire store & apos; kjøpmann sa at det rekrutterer kolleger for å hjelpe til med å plukke og pakke kundebestillinger fra mer enn 50 butikker, som dekker byer og tettsteder der Amazon Prime er tilgjengelig.



Hannah Horsfall, sjef for Amazon i Morrisons, sa: 'På Morrisons gjør vi alt vi kan for å sikre at alle kan bestille maten vår for mye verdi og få den levert til dørstokken. Vi leter etter lagspillere, med gode kundeserviceferdigheter som kan spille sin fulle rolle i å hjelpe nasjonen. '

Amazon trappet opp sitt treårige partnerskap med Morrisons i forrige måned, slik at kundene kan handle i supermarkedets hele sortiment på nettet og få bestillingene levert samme dag.

Alle Morrisons -varer er nå oppført på Amazon, og kunder som bruker £ 40 eller mer via sin Prime Now service kan få superrask levering.



Det kommer tre år etter at Amazon først slo seg sammen med Morrisons, slik at kundene kunne kjøpe utvalgte varer - for eksempel frosne varer - via nettforhandleren

Morrisons sa at personalet vil pakke elementene som ti vil bli hentet av en Amazon Flex Delivery Partner og levert til kunden innen et to-timers leveringsvindu samme dag.



Bestillinger legges ut på Amazon, før de blir plukket i butikk av ansatte i Morrisons og pakket i et eget område. Derfra blir shopping hentet av Amazon-leveringspartnere og levert til kunden innen et to-timers leveringsvindu samme dag.

Rollene ‘Kundeassistent - Velg og Pakk’ er tilgjengelig i over 50 butikker over hele landet. Vellykkede kandidater vil fungere som en del av et leveringsteam i butikker, og sikre at bestillinger blir plukket og pakket riktig og kundeservicestandarder opprettholdes.

Da han snakket om Amazon-bindingen, sa Doug Gurr ved Amazon UK: 'Lanseringen av Morrisons på Amazon betyr økt synlighet for Morrisons utrolige service og utvalg, samt et enda større valg for våre kunder.'

Det er det siste trekket fra Morrisons for å øke leveringskapasiteten, etter at matkassetjenesten ble økt med et dedikert anlegg, doblet leveransene og rullet ut klikk og hent til 254 flere butikker siden mars.

Alle jobber vil bli annonsert på Morrisons Jobs nettsted her når du søker etter 'plukk og pakk'.

Se Også: