Morph er tilbake! Sky gjenoppliver den elskede leirekarakteren for den nye Sky Kids-appen som lanseres i morgen

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sky har bestilt nye episoder av det ikoniske barne-TV-programmet Morph, for å ha premiere på den nye Sky Kids-appen senere i år.



Den britiske kringkasteren har slått seg sammen med Oscar-vinnende Aardman Animation - som først opprettet Morph - for å bringe den legendariske leirekarakteren til live igjen.



Morph, som debuterte på TV i 1977 i barnas BBC-program Ta Hart , var fast inventar på barne-TV gjennom 70- og 80-tallet.



Den animerte leirefiguren bodde i en treblyantboks på skrivebordet til kunstneren og programlederen, Tony Hart , og dukket hovedsakelig opp i ett minutts 'shorts' ispedd gjennom hele showet.

Sky Kids-appen - sofavisning iCarly

De nye episodene vil bli utgitt på Sky Kids-appen sammen med nye korte funksjoner som oppmuntrer barn til å lage sine egne karakterer og filmer hjemme.



'Aardman og skaperne av Morph er virkelig begeistret for å samarbeide med Sky om dette originale innholdet for deres nye app,' sa Alix Wiseman, utøvende produsent hos Aardman.

'Morph er veldig kjær til våre hjerter, og vi håper at han og kameraten Chas vil underholde en helt ny generasjon seere på denne plattformen, ettersom de har sin lojale fanbase de siste fire tiårene.'



Sky sa at dette vil være det første av mange eksklusive programmer som er bestilt for den nye Sky Kids-appen, som vil lanseres i morgen, og har som mål å tilby 'en morsom og trygg måte for barn å nyte populære TV-programmer for barn'.

Sky Kids app - Andy startskjerm

Appen samler innhold fra Sky-kanaler inkludert CBeebies , CITV, Disney kanalen , Nickelodeon , Milkshake og Boomerang - med funksjoner som alderstilpasset filtrering.

Hvert barn i en husholdning kan ha sin egen personlige Sky Kids-profil, med en tilhørende 'Sky Buddy'-avatar.

Foreldre kan filtrere hva hvert av barna deres kan se i henhold til deres alder - selv om det foreløpig ikke er noen måte å stoppe barn fra å logge på søskenprofilen.

Appen er tilgjengelig for kunder med Sky Family eller Variety-pakken, eller Sky Q , og kan lastes ned til hvilken som helst Android- eller iOS-enhet fra torsdag 31. mars.

Fremtidige funksjoner tilgjengelig senere i år inkluderer en hvilemodusinnstilling som gir foreldre muligheten til å begrense seertiden.

Vi har jobbet veldig tett med mange barn og deres foreldre for å designe den nye Sky Kids-appen, sier Lucy Murphy, leder for barneinnhold for Sky.

«Det betyr at de kan se alle favorittprogrammene deres på en virkelig engasjerende måte designet for dem. Sikkerhet er av grunnleggende betydning, slik at foreldre kan filtrere hva barnet deres ser etter deres alder.'

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: