Mind-bøyende bilder viser Royal Navy krigsskip 'flyr' gjennom luften over havet

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

HMs prins av Wales

Forbløffende bilder viser hva som anses å være det mektigste skipet som noen gang er bygget i Storbritannia og flyr i himmelen(Bilde: Greg Martin / Cornwall Live)



Et av de mektigste krigsskipene som noen gang er konstruert i Storbritannia har blitt oppdaget i Devon - men bisarrt nok så det ut til å flyte gjennom himmelen.



HMS Prince of Wales, som er stor nok til å passe til tre fotballbaner, ble observert Dartmouth mandag, like etter G7 -toppmøtet i Cornwall.



Det imponerende skipet, som er 70 meter bredt og 280 meter langt, ble oppdaget av publikum i Torbay mandag.

Men hengende bilder av skipet får det til å se ut som om det flyr i luften over skyline i stedet for å seile, DevonLive rapporterer.

Christine Readwin postet i Facebook -gruppen Dartmouth News and Support og delte et bilde av det rare utseendet og sa:



'HMS Prince of Wales flyr bokstavelig talt forbi munningen av elven akkurat nå,' skrev Christine.

Hva synes du om dette? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.



HMS Prince of Wales

HMS Prince of Wales ble oppdaget av publikum i Dartmouth mandag (Bilde: Greg Martin / Cornwall Live)

De optisk illusjon skjer noen ganger på grunn av den samme fargen på sjøen og himmelen, noe som fører til at skipet ser ut som at det svever over vannet.

Det er ikke første gang Royal Navy hangarskip, som veier 65 000 tonn, ble sett av mennesker i Dartmouth som gikk langs munningen av elven Dart.

Kampfartøyet på 3,3 milliarder pund ble sett noen mil utenfor kysten der det seilte forbi Berry Head.

Skipet kan bære svimlende 700 besetningsmedlemmer og har kapasitet til å frakte og sette ombord 40 helikoptre.

Den seilte nylig i farvann utenfor Carbis Bay i Cornwall - der statsminister Johnson og president Biden ble enige om et revidert atlantisk charter fra det 21. århundre.

carbis bay

Skipet hadde nylig seilt i farvann utenfor Carbis Bay, der G7 -ledere møttes i helgen (Bilde: Greg Martin / Cornwall Live)

Det Portsmouth-baserte krigsskipet er midt i luftfartsforsøkene, inkludert hennes første trening med F-35 Lightning stealth-krigere.

Jet og skip utfører Sea Acceptance Trials som tester skipets evne til ikke bare å motta og starte jetflyene, men også opprettholde nesten kontinuerlige luftoperasjoner.

Det betyr at Storbritannia har en kontinuerlig operasjonell streikekapasitet, med ett fartøy alltid klar til å svare på globale hendelser på kort varsel, inkludert humanitær lettelse, høy intensitet krigskamp og terrorbekjempelse.

Når hun ble bygget begynte skipet sjøforsøk i september 2019 og ankom først hennes nye hjemmebase i HMNB Portsmouth to måneder senere.

Sjefen for HMS Prince of Wales er kaptein Darren Houston.

Før hans siste avtale begynte kaptein Houston i HMS Queen Elizabeth som kommandør i januar 2016.

Han hjalp til med å lede skipet gjennom sjøforsøk med entreprenører, med den første utplasseringen til USA for First of Class Fixed Wing Trials som tok fatt på F35 Lightning -jet.

Se Også: