Mickey & Friends Kids' Tablet anmeldelse: Morsom teknologi for barn og fantastisk foreldrekontroll

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Å introdusere små barn for teknologi som nettbrett kan føles som litt av et minefelt for foreldre, og sørge for at de små kan bli underholdt og utdannet samtidig som de sikrer at innholdet de får tilgang til er trygt og passende.



Min tre år gamle Isaac har klart å bli ganske berøringsskjermkyndig takket være Amazon Fire Kids Tablet, men jeg har vært opptatt av å se hvilke alternativer som kan være tilgjengelige.



Disney er et av de siste selskapene som tilbyr et alternativ, og slår seg sammen med Pebble Gear for en rekke merkevarer tabletter med forskjellige karakterer fra IP-er som Toy Story og Frozen 2. Den nyeste av disse er en Mickey & Friends-versjon, med den ikoniske musen sammen med Langbein, Donald og Minnie.



Et nettbrett som føles designet fra grunnen av for foreldre og barn

Pebble Gear Mickey & Friends Kids Tablet er Android-basert , med en 7-tommers (17,7 cm) skjerm med en oppløsning på 1024 x 600. Under panseret er en 1,3 Ghz dual core prosessor og 16 Gb lagringsplass, men når du først tar hensyn til operativsystemet og forhåndslastede apper, er lagringen menyen viser at den faktisk er nærmere 12,38 GB ledig plass.

På siden av enheten er en standard 3,5 mm hodetelefonkontakt samt et spor for et SD-kort hvis du ønsker utvidet lagringsplass, opptil 128 Gb ekstra. Merkelig nok er ikke SD-kortsporet beskyttet av noe, og er bare en åpen spalte. Selv om dette bare er en niggle, gjør det området sårbart for smuler, fett, væsker og annet avfall som alt som håndteres av barn uunngåelig blir dekket av.



Mickey, Minnie, Donald og Daisy er alle på plass

Hvis du er en forelder til en voksende fotografielsker, finnes det anstendige, men grunnleggende kameraer foran og bak for å ta bilder.



Sammen med selve enheten inkluderer pakken en tøff støtfangerveske med Mickey & Friends-merking på baksiden, og en Micro USB-lader som har utskiftbare pin-moduler for stikkontakter i Storbritannia og EU - noe som vil komme godt med for familieferier på kontinent.

Støtfangerdekselet føles tykt nok til å beskytte mot fall og støt (det overlevde absolutt å bli slått av armene på sofaene våre et par ganger), men det mangler dessverre et innebygd stativ, noe som betyr at hvis barnet ditt ønsker å se nettbrettet uten å ha for å holde den konstant, må den støttes opp mot en gjenstand. Løsningen på dette er å kjøpe et tredjepartsdeksel med stativ, men på bekostning av å miste noe av Mickey-merkingen fra standardstøtfangeren.

Programvaremessig er det et utvalg forhåndslastede Mickey-tema-apper, nemlig tre spill og 10 e-bøker. De morsomme, men enkle spillene innebærer enten å søke etter bestemte objekter i bilder, matche kuler med lignende farger eller trykke på objekter som beveger seg raskt mens de flyr over skjermen (som Duckhunt på NES). Disse aktivitetene har noen nydelig håndtegnet stilgrafikk som ikke ville se malplassert ut i en Disney-tegneserie.

For e-bøkene er det en rekke historier om Mickey, Donald og co som tar seg opp på forskjellige måter. Imidlertid er teksten sørgelig liten, og det er ingen måte å øke størrelsen på, noe som er langt fra ideelt for barn å ta fatt på lesing. Heldigvis har seks av de ti historiene lydfortelling, med tekstlinjer uthevet synkronisert med voice over. Likevel lurer man på hvorfor lydfortellingen ikke ble utvidet til alle e-bøkene. Frustrerende nok er det ingen indikator på hvilke av historiene som har en forteller, noe som betyr at barn og/eller foreldre rett og slett må huske hvilke som gjør det.

Støtfangerhuset gjør jobben, men et stativ hadde vært fint

Pebble Gears Disney-nettbrett kommer med et års abonnement på Game Store Junior, en Snakebyte Digital-drevet butikkfront som tilbyr over 500 spill og apper for barn som kan brukes offline, uten annonser eller kjøp i apper.

Butikken tilbyr ting som klassiske arkadespill (inkludert Galaga og Ms Pac Man), eventyr-e-bøker og læringsapper med fokus på regning og leseferdighet.

Til slutt har nettbrettet en grunnleggende nettleser hvis du føler at barnet ditt er klart for litt internettsurfing. (Sier folk fortsatt 'surfing på nettet', eller blir jeg bare gammel?)

Nettbrettet er rettet mot pedagogiske apper og spill i stedet for binging-filmer og TV

Alle disse funksjonene kan administreres av nettbrettets nøkkelstyrke - en brukervennlig serie med kraftige foreldrekontroller.

Etter enhetens første oppsettsprosess (velge et språk, koble til wifi osv.), blir du bedt om å velge en 4-sifret pinkode og deretter koble en e-postadresse til enheten via en aktiveringskode. Når du er sortert, vil du kunne få tilgang til et sett med intuitive og enkle menyer som lar deg angi alle slags regler og begrensninger for bruk.

Foreldre kan angi daglige skjermtidsgrenser og sette opp til fire individuelle øktvinduer (med nettbrettet som låser seg selv i mellom), med mulighet for å angi forskjellige tidspunkter i helger og ukedager (flott for termintid hvis barnet ditt er i skolealder). For ad-hoc-justeringer kan du midlertidig overstyre innstillingene dine og justere (enten øke eller redusere) skjermtiden i trinn på 10 minutter eller angi enheten som ulåst inntil videre.

Det er også muligheten til å tilpasse startskjermen ved å fjerne hvilken som helst av delene du ønsker. Du kan for eksempel deaktivere kameraet og nettleseren, fjerne tilgangen til butikken eller deaktivere spesifikke apper.

Foreldreområdet viser også statistikk relatert til bruk den siste uken, 30 dager og hele tiden. Dette er ytterligere delt inn i fargekodede kategorier av aktivitetstyper, noe som betyr at du kan se hvor lang tid barnet ditt har brukt på å spille spill sammenlignet med å lese e-bøker og så videre. Systemet er utrolig enkelt å navigere og raskt å få tilgang til, spesielt sammenlignet med Amazon Fire Kids Tablet hvis foreldrekontroll føles klønete og arbeidskrevende å bruke.

Nettleseren kommer med sitt eget sett med solide foreldrekontroller, som lar deg angi hvilke spesifikke nettsteder som kan vises (via en hvitelistefunksjon), deaktivere bilder, fjerne URL-feltet, forhindre oppretting av bokmerker og så videre.

Kjennelse

En flott pakke hvis du er ute etter intuitiv foreldrekontroll

bryllupspakker under £2000

I det hele tatt er dette et morsomt stykke teknologi for barn å få tak i. Til tross for at han var på den yngre siden av enhetens målalder, likte Isaac de forhåndsinnlastede spillene og de fortalte e-bøkene, pluss at han fniset godt ved å bruke kameraet til å ta bilder av lillebroren sin. Det er absolutt noen mangler med både maskinvaren og programvaren, med den mindre enn ideelle tilnærmingen til e-bøker og støtfangerens mangel på stativ. Hvis du er ute etter noe som tilbyr videoinnhold for barn, vil du finne at nettbrettet mangler siden det ikke er noen Netflix- eller Disney+-app tilgjengelig på den.

Dette er imidlertid i tråd med stemningen i pakken, som er fokusert på interaksjon og læring i stedet for passivt binging av PJ Masks. Det gjør til og med mangelen på stativ på dekselet litt mer tilgivelig siden det er mer sannsynlig at barn holder enheten mens de spiller spill eller sveiper for å bla om virtuelle boksider.

Siste tekniske anmeldelser

Grensesnittet til Isaacs Amazon Fire føles nå oppblåst og komplisert sammenlignet med den ryddige startskjermen og enkle foreldrekontrollene til Mickey & Friends Kids' Tablet.

Faktisk vil jeg gå så langt som å si at sistnevnte føles mye mer som en enhet designet for barn fra grunnen av, mens Amazon-alternativene ofte fremstår som nettbrett for voksne som rett og slett har fått en barneseksjon med sko. inn i systemet. Som sådan er denne innsatsen fra Pebble Gear og Disney verdig anbefaling til foreldre som ser etter en enhet med betryggende robuste og enkle å administrere sikkerhetstiltak.

Mickey & Friends Kids' Tablet er tilgjengelig nå for £99,99. Du kan sjekke ut hele Disney-utvalget på Pebble Gear-side .

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: