Mick Schumacher slengt ut av onkel som hevder at stjernen 'skulle ha levert bedre resultater'

Formel 1

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mick Schumacher har møtt kritikk fra mange sider denne sesongen, selv om han kanskje hadde forventet å få litt mer støtte fra sin egen onkel.



Men Ralph Schumacher har vært rett ut ærlig om nevøens opptredener. Til tross for nylige forbedringer, er den unge tyskeren fortsatt under press etter to heftige og dyre krasj tidligere på året, samtidig som han ble overstrålet av Haas lagkamerat Kevin Magnussen .



greggs griser i tepper

Dansken dukket opp i Ungarn i helgen klar for en rekke nye oppgraderinger på bilen sin. Haas har ventet lenge på dette og ga blant annet Magnussen nye sidepoder, karosseri og bakre bremsekanaler å leke med i Budapest.



I mellomtiden måtte Schumacher holde seg til den originale designen til VF-22, da teamet bare hadde nok deler til å gi en av sjåførene deres oppgraderingen. Ifølge Ralf har nevøen bare seg selv å skylde for at han ikke ble valgt ut til å kjøre med den nye spesifiserte bilen.

'Det er vanlig praksis, og det var det samme med andre lag tidligere,' fortalte han Sky Sports i Tyskland ,' før han la til: 'Mick burde ha levert bedre resultater på forhånd.'

De nye delene hjalp ikke Magnussen til et sterkt resultat i Ungarn etter å ha plukket opp skader i de tidlige stadiene som tvang ham til å søke hjelp fra ingeniørene sine. 'Vårt løp ble massivt kompromittert ved å måtte kaste etter det svarte og oransje flagget,' sa han etter å ha endt på 16. plass.



 Ralf Schumacher har vært kritisk til nevøen Mick
Ralf Schumacher har vært kritisk til nevøen Mick ( Bilde: Getty Images)

Senere klarte vi ikke å skru på det harde dekket, så det var godt å gå av det og ta noen runder på middels sammensatt. Det var positivt fra et perspektiv at vi kunne sette bilen på sporet og umiddelbart måle hva vi håpet på. Det kommer bare til å være mye arbeid å få rundetiden ut av det, og det kommer til å komme i løpet av de neste løpene.'

Schumacher endte to plasser foran, men var fortsatt langt unna poengene. Han la til: 'Det var igjen tøffere enn hva vi forventet at det skulle være. Vi håpet at C2-blandingen ville fungere, og det gjorde den ikke, så når det gjelder strategi, ga vi kanskje på feil dekk.



raseri v joshua date

'Vi hadde en god start, det er det vi sikter mot, men dessverre klarte vi ikke å få det til å feste seg så det ble P14 på slutten. Jeg tror vi har mye å se tilbake på, analysere og forstå, slik at for Spa vi vet hvordan den nye pakken fungerer, hva vi trenger med tanke på oppsett og hva vi trenger for å være raske. Jeg forventer at denne pakken fungerer ganske bra i Spa, og hvis det er tilfelle, vil vi vite det med sikkerhet.'

Se Også: