Met Office værmelding for de neste 30 dagene med tordenvær på vei til Storbritannia

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Britene bør forberede seg på noen & apos; tropiske & apos; været de neste ukene, ifølge Met Office.



Det forventes høyder på 33C i noen områder i løpet av de kommende dagene, selv om temperaturen sannsynligvis vil falle noe i slutten av uken.



En tordenværsvarsel var gjeldende i sør-øst i går, noe som økte muligheten for flom i noen områder med 11 flomvarsler som er i kraft i England.



gary rhodes hodeskade

Ytterligere tordenvær er ventet denne helgen og neste måned, når varme forhold også kommer tilbake Manchester Evening News rapporter.

Det kommer etter at Storbritannia registrerte sin varmeste dag i år i går da temperaturen steg til 32,2C i Heathrow, med Met Office som utstedte sitt første ekstreme varmevær noensinne.

Britene har strømmet til nasjonens strender for å nyte det strålende solskinnet

Britene har strømmet til nasjonens strender for å nyte det strålende solskinnet (Bilde: Graham Hunt/BNPS)



Ekstrem varme varsler er i kraft i Nord-Irland og Sør-Wales, West Midlands og sør-vest.

Met Office -meteorolog, Steven Ramsdale, sa at de stigende temperaturene vil fortsette gjennom en stor del av denne uken.



Storbritannias nåværende hetebølge er så varm at Englands veier smelter under solen mens råd forsvinner for å fikse skaden.

I Gloucestershire måtte det utføres nødhjelp da en del av A38 ble ansett som utrygg. Grus ble hellet på toppen av den smeltede tjære for å stivne den og festes på overflater igjen.

patricia hodge plastisk kirurgi
Temperaturene steg til 32,2C på Heathrow i går

Temperaturene steg til 32,2C på Heathrow i går (Bilde: Met Office)

Somerset fylkesting sier også at veidekke over hele fylket har begynt å smelte på grunn av brennende temperaturer.

Britene har strømmet til strender over hele landet for å slikke sol og kjøle seg ned i sjøen.

Bestill en SENSATORI by TUI BLUE -ferie - passet ditt til luksus på neste nivå

Annonsørinnhold fra TUI

TUIs luksushotell og feriekonsept SENSATORI av TUI BLUE tar feriesteder på vakre destinasjoner som Karibia, Egypt, Balearene og de greske øyene, og ringer opp luksusen.

En rekke aktiviteter venter for å stimulere sinn og kropp, for eksempel jetski, aqua board yoga, barre fitness, bueskyting, hydrodans, matlagingskurs og til og med lydmeditasjon for å berolige sansene dine.

Og hvert SENSATORI by TUI BLUE -feriested har minst tre à la carte -restauranter som serverer en rekke retter, samt buffeer som feirer verdens smaker.

Klikk her å utforske de vakre hotellene som tilbys og bestille en reise for livet ...

I dag gir det ingen mulighet til å bake briter, og mange områder vil se at kvikksølvet svever forbi 30C, noe som utløser noen tordenbyger noen steder.

martha sky hope gerrard-wright

Her er værmeldingene til Met Office for neste uke og måned:

Utsiktene til neste uke

Utsikt i Storbritannia lørdag 24. juli til mandag 2. august:

Met -kontoret sier at det vil være mer urolig vær i sør, men nordvest vil forbli 'spesielt varmt'.

Prognosemenn advarer også om regnbyger, med tordenvær mulig.

Det ventes tordenvær denne helgen ettersom solskinn gir plass for regn

Det ventes tordenvær denne helgen ettersom solskinn gir plass for regn (Bilde: James Linsell-Clark/ SWNS James Linsell-Clark/ SWNS)

hva betyr 415

Prognosen i sin helhet sier: 'Høytrykk begynner å redusere grepet innen lørdag, ettersom det driver nordover. Etter hvert som det gjør det, flytter det mer urolig vær inn i helgen, og begynner i sør som kraftig, muligens tordenvær, lørdag.

'Sent på fredag ​​til lørdag kan det komme mer vedvarende regn over den sørlige delen av Storbritannia, selv om det vil forbli generelt tørt og fint i nord.

'Forblir veldig varmt med mye sol i den nordlige halvdelen av Storbritannia, og muligens lokalt varmt, spesielt i nordvest.

'Kjøligere for noen nordlige områder og vindkyst. Noen av skyene, tåke og sjø tåke kan forventes for noen av disse områdene, samt deler av sørvest til søndag.

'I resten av perioden er det sannsynligvis regn eller byger i mange områder, og noen ganger kan det komme kraftig regn eller tordenvær. Temperaturer like over gjennomsnittet for de fleste, til beskjedent over gjennomsnittet i nord. Vindene forblir lette. '

Værmeldere kl netweather.tv har spådd skyet vær med solfylte intervaller mot slutten av måneden.

En talsmann sa at sakte tordenbyger spesielt vil påvirke øst i Storbritannia.

Hvordan det blir i august

Utsikt i Storbritannia tirsdag 3. august til tirsdag 17. august:

Vi kunne se hva som føles som tropiske forhold neste måned, med temperaturer over gjennomsnittet, men økt risiko for tordenvær.

Met Office-utsikten i sin helhet sier: 'I begynnelsen av august ser det ut til at varmere og tørrere enn gjennomsnittet vil komme tilbake i store deler av Storbritannia, selv om det er økt risiko for tordenvær, spesielt i sørøst.

Få alle de siste nyhetene sendt til innboksen din. Registrer deg for det gratis NEWSAM -nyhetsbrevet

er nicole scherzinger gravid

'I midten av august blir tilliten ganske lav, men sannsynligvis med foranderlige forhold. Over gjennomsnittlige temperaturer fortsetter å bli signalisert i store deler av perioden, og kanskje bli veldig varme eller varme til tider i sør. '

Netweather.tv regner med at begynnelsen av august vil bringe sol og tørre forhold til Nordvest-Storbritannia, men overskyet forhold sør og øst for landet.

Det forventes mer nedbør enn gjennomsnittet i sør, mens andre områder kan forvente vanlige forhold.

Prognosører tror høye temperaturer kommer tilbake mot midten av august, og landet vil også sole seg.

Se Også: