Merlin lanserer massivt januar-salg på årskort for billige familiedager året rundt til fornøyelsesparker som Legoland og Thorpe Park

Storbritannia Og Irland

Horoskopet Ditt For I Morgen

For familier med barn som er besatt av fornøyelsesparker, kan det være en kamp å finne billige dager ute, spesielt med parkene & apos; dyre prislapper.



Men takket være Merlins årskort, er det lettere enn noensinne å planlegge billige familiedager i 2018, ettersom den ettertraktede billetten tilbyr gratis inngang året rundt til 32 av Storbritannias største attraksjoner, inkludert Legoland , Thorpe Park og Alton Towers .



Og det er enda bedre nyheter for foreldre, ettersom Merlin har lansert et stort nyttårssalg der & apos; reduserte prisene på passene med opptil £ 60 per person.



Prisene starter fra £ 109 per person på standard familiepass - men det betyr at familier på fire allerede kan spare opptil £ 120 totalt sett!

For fornøyelsesparkavhengige som allerede eier et pass, er det også mange rabatter på fornyelser, med priser fra £ 99 per person.

Salget er live på Merlin nettsted akkurat nå og slutter 12. februar, men ettersom det er et helårstilbud hvis du planlegger dagers ut de neste ukene, er det verdt å bestille tidlig, slik at du kan begynne å få mest mulig ut av rabattene.



Thorpe Park har mange spennende berg- og dalbaner (Bilde: Thorpe Park)

trenger en vaskemaskin gratis

Det er ikke bare på selve billettprisen du sparer penger.



Standard Pass -innehavere har tilgang til en rekke andre tilbud, inkludert 20% rabatt på mat, drikke og detaljhandel, i tillegg til eksklusive tilbud på overnattinger på feriestedene, og rabattert adgang for familie og venner.

I mellomtiden kan Premium Pass -innehavere også få tilgang til et bredt spekter av ekstra fordeler, inkludert gratis parkeringsplass ved fornøyelsesparkene og Warwick Castle, besøk når som helst uten begrensninger, prioritert inngang til alle attraksjoner og ubegrenset fastrack i fornøyelsesparkene.

Noen av Merlins mest populære dagsturer inkluderer Thorpe Park og Alton Towers, hjemmet til noen av verdens mest ikoniske berg- og dalbaner, med mye spenning planlagt for 2018.

CBeebies Land kommer garantert til å bli en hit blant barna

Tots & apos; favoritt CBeebies Land i Alton Towers tilbyr en rekke live og interaktive show, turer og til og med et temahotell som garantert kommer til å bli en hit, mens Legoland tilbyr en rekke nye attraksjoner, inkludert et virtuelt akvarium!

I mellomtiden kan fremtidige marinbiologer utforske havets underverker og stå ansikt til ansikt med pingviner, gigantiske havskilpadder og haier på Sjølivssentre over hele Storbritannia.

I mellomtiden, hvis du leter etter billige dager ute i London, kan du bruke Merlin -årskortet ditt til å få gratis tilgang til Coca-Cola London Eye og Dream Works Tours Shrek's Adventure!

miley cyrus på narkotika

Legoland åpner et virtuelt akvarium (Bilde: Legoland)

Merlin årspass salgspriser

Standard familiepass

  • Nytt: £ 109 (var £ 139) - sparer på £ 30
  • Fornyelse: £ 99 (var £ 109) - sparing på £ 10

Premium familiepass

  • Nytt: £ 139 (var £ 189) - en besparelse på £ 50
  • Fornyelse: £ 129 (var £ 149) - en besparelse på £ 20

Standard individuelt pass

  • Nytt: £ 129 (var £ 179) - en besparelse på £ 50
  • Fornyelse: £ 119 (var £ 139) - en besparelse på £ 20

Premium individuelt pass

  • Nytt: £ 169 (var £ 229) - en besparelse på £ 60
  • Fornyelse: £ 159 (var £ 179) - en besparelse på £ 20

Alle prisene er tilgjengelige på Merlin nettsted .

Se Også: