Melania Trump 'ba om å gå raskt og skille' Donald 'mens han fortsatt har millioner'

Amerikanske Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Melania Trump har fått beskjed om å 'bevege seg raskt' hvis hun vil skille seg fra Donald Trump i tilfelle det blir anklaget for den vanærede tidligere amerikanske presidenten, har en ekspert hevdet.



Ryktene har vært mange siden parets avgang fra Det hvite hus om at den tidligere førstedamen vurderer å skille seg fra mannen sin, som er den eneste amerikanske presidenten som ble anklaget to ganger.



Hennes neste skritt blir fulgt nøye av verden etter at Donald innrømmet presidentskapet for Joe Biden 20. januar, melder Daily Star .



zip wire wales død

I de siste dagene av hans presidentskap kom det også frem at paret angivelig hadde sovet i separate soverom i Det hvite hus.

Donald Trump og Melania Trump hilser på supporterne når de ankommer et kampanjetreff utenfor Raymond James stadion

Forholdet deres har blitt undersøkt siden de forlot Det hvite hus (Bilde: NurPhoto via Getty Images)

Eric Schiffer, en merkevare- og omdømmeforvaltningsekspert, sa at det er sannsynlig at ytterligere anklager mot Trump vil være 'den siste handlingen' i Melanias rolle som Donalds kone.



Han tror også at ytterligere tiltale vil føre til skilsmisse for Melania, da det ikke lenger vil være 'kult eller fasjonabelt' å være gift med Donald.

Han sa at det er sannsynlig at rådgiverne hennes vil oppfordre henne til å 'bevege seg raskt' fordi en skilsmisse med den slovakiskfødte modellen kan koste Donald anslagsvis 150 millioner dollar.



Avtroppende amerikanske president Donald Trump og førstedame Melania Trump forlater Air Force One på Palm Beach internasjonale flyplass på vei til Mar-a-Lago Club

Paret kommer tilbake til Florida den siste dagen av Donald Trumps administrasjon (Bilde: Getty Images)

Donald Trump kysser Melania Trump etter hennes tale til den republikanske nasjonale konferansen

Donald Trump kysser Melania Trump etter hennes tale til den republikanske nasjonale konferansen (Bilde: Getty Images)

Schiffer sa: 'En tiltale for Melania vil verken være kul eller fasjonabel for hennes oppnådde smak.

'Siktelser mot den tidligere presidenten i USA vil være den siste handlingen i hennes Trumpian -saga som utløser en klar og nåværende fare for deres fagforening.

'Melania' s rådgivere & apos; beregning vil være å bevege seg raskt fordi Donalds skilsmisse vil koste Trump over 150 millioner, og til slutt, hvis hun ikke beveger seg raskt, vil han ikke ha de kalde pengene å betale ut.

matt baker kym marsh

Oppfordringer til Donald Trump om å bli anklaget for flere anklager kom etter at 74-åringen ble den første presidenten i USAs historie som ble anklaget to ganger.

Representantenes hus anklaget Trump for å ha oppfordret til vold med påstander om valgsvindel som endte med opptøyer og en beleiring i USAs Capitol -bygning.

Som et resultat ble Trump siktet for 'oppfordring til opprør', selv om anklager om riksrett er politiske, ikke kriminelle.

Livet hans etter presidentvalget er imidlertid i fare, ettersom New York-aktor, Cyrus Vance, leder en kriminell etterforskning av om Trump-organisasjonen er skyldig i forskjellige svindel.

Forretningsmannen Donald Trump og forloveden Melania Knauss ankommer en galla for å hedre ledere innen turisme sponset av NYC & Company på Museum of Modern Art

Melania Trump har blitt oppfordret til å skille seg fra mannen så snart som mulig (Bilde: Getty Images)

Melanias tidligere venn Winston Wolkoff, som refererte til den nye boken hennes nylig, anklaget henne for å manipulere bildet hennes for å skape en eventyrlig fortelling rundt hennes oppgang.

red dead redemption 2 kapitler

Hun sa: 'Gjennom årene kontrollerte Melania bildet hennes, skapte eventyrfortellingen og forble en gåte som gjorde at hun kunne spille tro.

'Jeg følte det som min borgerlige plikt å slutte å beskytte henne og avdekke den mest mystiske førstedamen som verden noensinne har kjent.

'Ved å dele historien min med henne, avslørte jeg hennes sanne identitet og avslørte et unyansert portrett av en kvinne hvis finér jeg har fjernet, og etterlot meg bare en unapologetically, hud-dyp kvinne.'

Se Også: