Møt prins Harrys fetter Louis Spencer - mannen som skal arve Dianas barndomshjem

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Prins Harrys fetter Louis Spencer skal arve prinsesse Dianas barndomshjem takket være en kontroversiell tradisjon.



Louis, som er det spyttende bildet av hans rødhårede fetter, skal arve Althorp-eiendommen på 13 500 mål i Northamptonshire til tross for at han har tre eldre søstre.



som blokkerte meg på whatsapp

Som den eldste sønnen er 27-åringen, som har blitt kalt prins Harry lite, arvingen til Spencer-jarlen.



Viscount Althorp er blitt beskrevet som & apos; super private & apos; samt en & anstendig og snill & apos; skuespiller av de som kjenner ham som hans eldste søster Lady Kitty Spencer, 30, diskuterte mannlig primogenitet - tradisjonen som betyr at Louis vil arve.

Prins Harrys søskenbarn Eliza Spencer, Louis Spencer og Kitty Spencer og deres mor Victoria Aitken

Prins Harrys søskenbarn Eliza Spencer, Louis Spencer og Kitty Spencer og deres mor Victoria Aitken (Bilde: AFP via Getty Images)

Kitty, som slo overskriftene sammen med søsknene i Meghan og Harrys kongelige bryllup, sa: 'Primogeniture kan være et vanskelig tema, for når tiden endrer seg, er holdningene også.



'Vi har vokst opp med å forstå at det er Louis å arve, og Louis vil gjøre en utrolig jobb.'

Bare fordi han er mann, vil Louis arve den aristokratiske eiendommen. Klasse 1 oppførte et staselig hjem Althorp House og earldom, og det antas at han allerede har begynt å gjøre seg klar til å ta over og har vært hos en rekke tillitsmenn & apos; møter.



Prinsesse Dianas bror, den nåværende Earl Spencer, sa at han var fornøyd med tradisjonen i 2015.

Prinsesse Diana

Prinsesse Diana i Argentina (Bilde: Tim Graham Photo Library via Getty Images)

Han sa: Jeg ville være helt avslappet om at Kitty skulle arve det, men ... hvis jeg valgte Kitty ville det være i strid med all tradisjonen som følger med Althorp.

Prinsesse Diana vokste opp på Sandringham og Althorp House, og eiendommen var hennes hjem før hun giftet seg med prins Charles i 1981.

Althorp er på 100.000 kvadratmeter og har 90 rom og et portrettgalleri, og familien eier også boliger i London, Northamptonshire, Norfolk og Warwickshire.

Etter prinsesse Dianas død i 1997 ble hun gravlagt på en liten øy på eiendommen midt i den dekorative Round Oval -innsjøen.

Gå aldri glipp av et kongelig øyeblikk

Hertugen og hertuginnen av Cambridge jubileumsbilder

Hold deg oppdatert med alle de siste nyhetene fra dronningen, Charles, William, Kate, Harry, Meghan, George, Charlotte, Louis, Archie og resten av familien.

Vi sender de beste kongelige nyhetene direkte til innboksen din, slik at du aldri trenger å gå glipp av noe. Registrer deg på vårt nyhetsbrev her.

Louis født i 1994, vokste opp i Cape Town med søstrene sine, og er den yngste av Earl Spencers fire barn med første kone Victoria, med foreldrene som skilte seg i 1997.

Senere flyttet han til Storbritannia og studerte ved University of Edinburgh.

I følge telegrafen vennene til Louis har beskrevet ham som en stille mann og en talentfull skuespiller.

En ble rapportert å ha sagt: Han er super privat og fortsetter stille med tingene sine. Han er en veldig talentfull skuespiller, og jeg tror det kommer til å bli en strålende. Du vil like ham. Han er veldig lavmælt og ekte, grei og snill-og høy.

molly mae love island

Jonathan Shalit, styreleder i InterTalent -byrået, sa også om den spirende skuespilleren: Når det gjelder å bedømme potensialet, er det hvordan han ser ut og familienavnet hans ... Amerikanerne vil spesielt elske ham. Han vil få noen gode roller fra navnet sitt alene. Og han ser bra ut.

Se Også: