McDonalds nye 'Welcome Back' -annonse inneholder popklassiker etter tusenvis av forespørsler

Mcdonald's Corporation

Horoskopet Ditt For I Morgen

De er tilbake, og vi elsker det(Bilde: Getty Images)



få betalt for å gå ned i vekt

Ettersom briter savner McDonalds kanskje mer enn noen annen mat under lockdown, feirer kjeden sin retur med en ny TV -kampanje.



Som forespurt av 15 000 fans på sosiale medier, vil McDonalds fans hilse på McMuffins med klassisk hit & # 39; Return of the Mack & # 39 ;.



NEWSAM Online har sikret seg et første blikk på den nye kampanjen, på grunn av TV -skjermer senere denne fredagen.

'Den nye annonsen på 40 sekunder fremhever den rene spenningen som føltes over hele landet da McDonald's åpner igjen for take-away, Drive-thru og McDelivery, og kundene omfavner sine favoritt McDonald's-ritualer,' sa McDonalds i en uttalelse.

Den åpner med en liten jente som engstelig presses opp mot vinduet og ser etter at McDelivery skal komme - etterfulgt av forventning og glede når McDonald's kommer.



katie price og amy willerton

Sjekk det selv nedenfor:

Tall som ble utgitt av burgerkjeden for å følge den nye annonsen, viser at folk virkelig har savnet McD & s.



Omtrent 16% av kundene sa at deres første McDonald's etter lockdown var bedre enn å få en kampanje på jobb, nesten en av fem sa at det gjorde dem lykkeligere enn at fotballaget deres vant ligaen, og en bekymringsfull av åtte sa at det var bedre enn bryllupsdagen deres.

matthew garber hvordan døde han

En morgenpølse og egg McMuffin på vei til jobb var det som savnet mest - med 22% av menneskene som lengtet etter det i lokasjon.

Etter det var familieturer til kjøreturen (21%) og stopp i helgene mens du var ute og handlet (21%) det folk var trist om å savne.

Bedre enn bryllupsdagen for en av åtte (Bilde: SWNS)

Burgerkjeden - som kunngjorde en rekke priskutt fra denne uken - har nå begynt å åpne restauranter igjen for folk å spise igjen.

manchester united van gaal

Så langt er fire steder i gang for spisekunder over hele Storbritannia og Irland, og det er planer om å få mer drift igjen.

McDonalds britiske administrerende direktør Paul Pomroy sa: 'Vi jobber med å åpne våre spisesteder igjen når vi er sikre på at vi kan følge regjeringens retningslinjer, som gjør at teamene våre kan jobbe og kundene kan besøke trygt.'

Endringer McDonald's ser på for å sikre at folk kan spise på restauranter igjen inkluderer:

  • Bare bordservering
  • Redusere kapasiteten med hele 70% på noen restauranter
  • Bestillinger fra kiosker, kassa eller bord ved hjelp av My McDonald’s App for å få mat levert til deg
  • Håndrensende stasjoner
  • Gulvmarkeringer
  • Perspex -skjermer
  • Rengjøring av berøringspunkter og sittegrupper oftere

Se Også: