McDonald's baconrulle er i endring - og blir nå kåret til den beste på high street

Mcdonald's Corporation

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kommer du til å savne den gamle baguetten?



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



McDonalds baconrull har nettopp blitt kåret til den beste på high street, etter å ha blitt stilt mot fem matrivaler, inkludert Greggs og Costa.



Men hvis du lurer på hvordan gatekjøkkengiganten og det er en understandard-sandwich som dekket kronen, er det fordi alt ikke er helt som det ser ut til.

I stedet for å gå inn i deres tidligere og massivt middelmådige baconsmørbrød for testing, er det McDonalds nye, oppgraderte frokostbacon-butte som tiltrekker seg all oppmerksomhet, med tre sjenerøse baconskiver på en bolle i surdeig, sammen med din valg av brun saus eller ketchup.

hva er en regnbuebaby

Den har tre bacon, en surdeigsbolle og MYE saus



Og etter å ha prøvd den nye og forbedrede oppskriften i går kveld, kan vi se hvorfor.

Med surring av bacon, en myk, sprett bolle som ikke har blitt sittende under en industriell lampe de siste tjue minuttene, og den samme porsjonsstørrelsen på sausen du smører på hjemme, er deres siste skapelse en verden borte fra det tidligere tørre baguette med en unik skive av uttørket svinekjøtt vi var vant til å bli servert på drive-thru.



Etterligning av en hjemmelaget frokostbutikk - toppen av hva alle baconsmørbrød bør veies opp mot - dette har all friskhet og overdådige kjøttfulle forhold du er vant til å servere på ditt eget kjøkken, bortsett fra nå har du ikke å vaske opp.

Er du enig?

Og det ser ut til at resten av nasjonen er enig, med McDonalds baconsmørbrøds imponerende anerkjennelse avgjort av et panel av eksperthandlere, inkludert dekoratører, elektrikere og rørleggere av det pålitelige britiske rangeringssiden Checkatrade, som organiserte en blind smakstest for å finne beste spekeskinke på markedet.

Dommerne fant at McDonald’s -rullen regjerte øverst med ni av ti, og plasserte den på topplasseringen basert på utseende, smak og pris.

Men til tross for make-over, vil den nå fancy baconrullen bare sette deg 10 p mer tilbake enn før, nå priset til 2,79 pund.

Og du trenger ikke å vente lenge med å prøve det, og dukket opp på alle McDonald’s britiske restauranter, McDelivery og Drive-Thrus fra 26. juni 2019.

Det overgikk rivalene i high street

Duncan Cruttenden, matutviklingsdirektør ved McDonald’s UK&I, sa: Bacon -rullen er en valgfri frokost for millioner, og jeg er glad for å lansere vår nye og forbedrede versjon for kunder over hele Storbritannia og Irland.

Tilbakemeldingene fra Checkatrade taler for seg selv, og om du er en ketchup- eller brun sausperson, håper jeg at kundene våre er enige om at denne baconrullen er et flott tillegg til vår frokostmeny.

Currys Black Friday-tilbud 2018

Mike Fairman, administrerende direktør i Checkatrade, sa: Våre handler må gjennomgå en streng prosess for å bli oppført på nettstedet vårt, noe som gjør dem til pålitelige, pålitelige og anbefalte karakterdommere.

Du kan få det fra 26 (Bilde: Getty Images)

Vi visste da McDonald's ba oss om å være en del av denne testen, at våre handelsmenn ville være de perfekte menneskene til å gi segl. Panelet hadde den lange, men misunnelsesverdige oppgaven med å sette hver rull gjennom sine skritt med McDonald's Bacon -rullen å få en stor tommel opp fra våre handelsmenn og kvinner.

Andrea Giammaria fra RTEQ Ltd, kommenterte rollen: Jeg ble virkelig overrasket over å se McDonald’s baconrull komme på topp. Jeg drar vanligvis til den lokale kafeen, men jeg foretrakk faktisk smaken og konsistensen av McDonald's -rullen i testen - bollene er veldig myke også, og derfor scoret den så høyt på dagen - jeg vet hvor jeg skal dra morgen fra nå av !.

Les mer

Takeaway -tilbud, rabatter og tilbud
Gratis Bare spis takeaway Gratis Domino & s pizza -avtale £ 10 rabatt på Deliveroo Gratis pizza takeaway verdt £ 15

Se Også: