Max Verstappens far håner Ferrari, men innrømmer at 'Red Bulls avgjørelser er ikke alltid gode'

Formel 1

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvis Verstappen kunne ikke annet enn å håne Ferrari for strategikatastrofene som har etterlatt sønnen hans på randen av rygg mot rygg verdenstitler.



rød okse seg selv, de pensjonerte Formel 1 racer innrømmet, er i stand til å hyle av seg selv. Men det var ingen feil fra sønnens team da de utnyttet Ferraris problemer for å vinne Ungarns Grand Prix .



Max Verstappen var relativt uimotsagt til tross for at løpet startet som nummer 10. Charles Leclerc kunne ha vært i stand til å konkurrere om seieren, men han ble hemmet av de harde dekkene laget hans plasserte ham på midtveis i løpet, og derfra kom han seg aldri.



bør jeg få covid-vaksinen

– Red Bulls avgjørelser er ikke alltid gode, det er sant, sa Jos, pr motorsport.com . 'Men de gjør færre feil enn Ferrari, det er derfor Max har en ledelse på 80 poeng over Leclerc.'

Sitert av den offisielle Verstappen-nettsiden , la han til senere: 'Jeg trenger ikke å fortelle ham noe. Han gjorde en fantastisk jobb. Det gode er at han forstår seg selv. Jeg synes strategien var god. Han startet på de riktige dekkene og stoppet i de riktige øyeblikkene .

'Han passerte alle lett, som han alltid gjør. Jeg synes vi hadde en god racerbil. Vi kunne allerede se det i kvalifiseringen. Jeg er en stolt pappa, det er jeg alltid.'



Leclerc var frustrert etter løpet i Budapest , og kunne ikke forstå hvorfor han ble tvunget til å sette på de harde dekkene. 'Av en eller annen grunn, jeg vet ikke hvorfor, vi gikk på det harde,' sa han til Sky Sports. 'Jeg sa på radioen at jeg var veldig komfortabel med mediet og at jeg ønsket å gå så lenge som mulig med dekkene fordi følelsen var god - jeg vet ikke hvorfor vi tok en annen beslutning.'

 Max Verstappen sitter ganske på toppen av sjåførene' standings
Max Verstappen sitter ganske på toppen av sjåførenes plassering ( Bilde: Getty Images)

Tidligere Ferrari-sjåfør Philip Massa var ikke fornøyd med å se Leclerc snakke så grovt om laget offentlig, og oppfordret monegaskerne til bedre å skjule frustrasjonene sine . 'Vel, definitivt, han er ikke fornøyd i det hele tatt,' sa brasilianeren. 'Men du må være tålmodig, for hvis du starter en kamp nå, vil det ikke hjelpe laget.



'Charles, vi kan ikke glemme, i det siste løpet gjorde han en feil som bare ga bort en veldig god mulighet til å vinne løpet og score riktig antall poeng. Så du må være tålmodig.

'Så, selv om du ikke er fornøyd med beslutningene, feilene som skjer, må du kjempe på den riktige måten, profesjonelt. Ikke vise det utenfor fordi, hvis du begynner å vise deg utenfor, hjelper det ikke begge sider , selv om Ferrari gjorde flere feil i år. En kamp utenfor vil ikke hjelpe dem.'

bookies favoritt til å vinne storebror 2014

Se Også: