Matthew Potts 'fantastiske' start på England-karrieren er et 'testament til fylkeskampen'

Siriss

Horoskopet Ditt For I Morgen

Matthew Potts har hatt en drømmestart på sin England karriere, og tok 18 wickets til et gjennomsnitt på 26,72 i fire tester mot New Zealand og India .



23-åringen var et noe overraskende valg, men fikk muligheten på grunn av en skadekrise blant Englands hurtigbollere og noen fantastiske prestasjoner for Durham i Fylkesmesterskap .



myleene klass graham quinn

Potts tok 35 veker på 18.57 før han debuterte og har fortsatt sin utmerkede form på den internasjonale scenen. Og Alex Lees , som er Potts' lagkamerat med både Durham og England, mener sømannens suksess er 'et bevis på fylkeskampen'.



'Det har vært fantastisk,' fortalte Lees NEWSAM Sport da han deltok i en medienettøkt med Durham Cricket-partnere, Vertu Motors.

'Når du ser gutta gjøre det veldig bra og bli plukket ut av formen for sine hjemlige lag, er det åpenbart et bevis på fylkeskampen. Jeg tror på den andre siden av det, wickets har faktisk vært bedre i år.

'Han har måttet jobbe for wickets og lære å bowle på anstendige batting-flater, og det har faktisk satt ham godt til rette for testcricket. Når du er i et tremannsangrep i testcricket, forventes det at du kaster overs. .



 Lees har berømmet Potts' "amazing" start to life as an international cricketer
Lees har berømmet Potts 'fantastiske' start på livet som internasjonal cricketspiller ( Bilde: Vertu Motors)

'Jeg sier ikke at [det var det samme] overalt og i alle kamper, men i tidligere år har det noen ganger vært veldig gunstig for sømmen, og hvis du bare presenterer sømmen, får du wickets. I år har han måttet lære håndverket sitt.

'Han har gått inn i internasjonal cricket i god form, og fått wickets på ganske battervennlige wickets, men han har også kastet overs og han har lært å gjøre det som har vært fantastisk å se.



'Og han er en som som ung spiller kan være med i de neste 10-15 årene. For engelsk cricket trenger vi gutter som ham, vi trenger konkurranse innen fylkeskampen og det internasjonale spillet for å gjøre engelsk cricket sterk.'

thomas cook reisekuponger

Se Også: