Martin Lewis sitt triks for å få 37,50 pund gratis shopping fra Sainsbury's

Sainsbury's

Horoskopet Ditt For I Morgen

Trikset lar deg få flere poeng for å bruke de samme pengene(Bilde: ITV)



Martin Lewis har lagt ut hvordan du får 37,50 pund gratis shopping fra Sainsbury - og det er alt takket være supermarkedets nåværende 0% kredittkortavtale.



Tilbudet fra supermarkedets bankarm lar folk ikke bare bruke penger uten renter de første 20 månedene, men det gir også et stort løft til Nectar -poengene dine når du handler på Sainsbury.



Det betyr at så lenge du tømmer utgiftene innen 0% -perioden, kan du få de ekstra poengene uten tap.

Skriver i ukentlig MoneySavingExpert.com nyhetsbrev , Sa Martin: 'Siden vi ikke har hatt et slikt triks på en stund, trodde vi at vi ville fortelle deg om det nå.

'Men som vi alltid sier, ALDRI bruk slike kort som en unnskyldning for å bruke for store penger eller fylle inntektshull.'



Han la til at kortet er for personer som har hatt et Nectar -kort i minst seks måneder, og at du må være en ny Sainsbury -bankkunde.

Men forutsatt at du oppfyller disse kriteriene - og blir akseptert - er det slik trikset fungerer:



Kortet er bare tilgjengelig for personer som allerede har en Nectar (Bilde: )

  • Du får 750 bonus Nectar -poeng (verdt £ 3,75 på Sainsbury's) for hver £ 35+ brukt på supermarkedet de første 2 månedene.
  • Bonusen er begrenset til 7500 poeng, til en verdi av 37,50 pund, så maksimalt 10 utgifter. Du har lov til å dele butikken din for å treffe den raskere, men gjør det på £ 120, £ 35 og £ 50, så hver får 750 poeng (selv om du kan være upopulær hvis det er kø).
  • Det er alt på toppen av de to vanlige poengene for hver £ 1 brukt på Sainsbury.

Og der går du - 7.500 poeng til en verdi av 37,50 pund uten kostnad.

Martin advarte imidlertid om at ingen kostnader ikke betyr noen risiko i det hele tatt.

'Husk, bare gjør dette for vanlig shopping - ikke bruk for mye penger,' skrev han.

'Og hvis du bare gjør dette for freebien, selv om det ikke er noen interesse for de første 20 månedene, er det fortsatt tryggest å betale det FULLT hver måned for å sikre at du aldri vil betale renter.'

Det var et annet poeng å vurdere også.

' En fullstendig søknad etterlater et merke på kredittfilen din, selv om den blir avvist. Dette kan påvirke din fremtidige kredittverdighet, spesielt hvis du gjør mye på kort tid eller er i ferd med å lage en viktig kredittsøknad, for eksempel et boliglån, sier Martin.

'For å hjelpe, vår gratis kvalifikasjonskalk viser sjansene dine for å få Sainsbury's, M&S og andre toppkort, uten å påvirke poengsummen din. '

Se Også: