Mars bar bytter emballasje for første gang på 78 år for å støtte fotballaget i England

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den ikoniske Mars -baren endrer sin varemerke i svart og gull for første gang i sin 78 år lange historie for engelske farger.



Fra neste måned vil fansen kunne kjøpe godbiten i hvitt i en verden først ettersom emballasjen er preget med flagget til St George, komplett med det røde korset og de tre løvenes emblem til høyre.



I et historisk brudd med tradisjonen støtter Mars -baren vårt fotballag med sin slående endring i stripe.



England -stjerner fra Steven Gerrard og Wayne Rooney til Frank Lampard og Rio Ferdinand vil håpe at en Mars om dagen hjelper dem med å jobbe, hvile og spille blinder i VM i Sør -Afrika.

Poeng med nytt utseende Mars -barer vil bli sendt ut for kampanjen i juni for å gi guttene et boost av energi under slitsomme treningsøkter.

Fiona Dawson administrerende direktør i Mars UK sa: Selv om Mars er en offisiell leverandør til England -laget, er vi, enda viktigere, store fans.



Som alle andre England -fanter i år, ønsker vi å vise vår støtte på alle måter vi kan, og å endre 'drakten' er bare en måte å gjøre det på. Vi håper også at det vil bidra til å samle hele nasjonen og oppmuntre dem til å vise sin støtte også - det kan virkelig gjøre en forskjell for lagets prestasjoner.

'Uansett hva som skjer i Sør -Afrika, støtter vi det engelske fotballaget hele veien, og dette er den beste måten for oss å vise dette på.'



Se Også: