Mario Falcone er ute av markedet! TOWIE hunk i Miami med ny kjæreste - undertøymodellen Emma McVey

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mario og hans nye kjæreste Emma



oneplus 7t utgivelsesdato uk

Det ser ut til at Mario Falcone offisielt er ute av markedet etter å ha skaffet seg en nydelig undertøy- og badetøymodell.



TOWIE-hunken, som ikke har hatt en seriøs kjæreste siden han datet medstjernen Lucy Mecklenburgh, ble oppdaget gå hånd i hånd med sin Emma McVey i Miami, hvor han tilbringer tid med henne og kompisen Ricky Rament.



Mario, 26, ble sett iført et par jeansshorts med en hvit t-skjorte, nyanser og trenere for dagen hans, mens Emma også var uformelt kledd i en stripet t-skjorte og jeans med nyanser.

Paret gikk langs Lincoln Road i Miami Beach og gjør sikkert et godt par - Mario ser ut til å ha noe for brunetter.

Mario og den fantastiske brunetten går for en dag ute

& apos; Den eneste måten er Essex & apos; stjernen Mario Falcone tar en spasertur med sin nye kjæreste, Emma, ​​på Lincoln Road i Miami Beach (Bilde: Splash)



Emma, ​​som er signert Elite Model Management, har fått et smil tilbake på stjernens ansikt etter flere måneder med å være singel. Det var på tide at han fant en ny jente.

Det ser ut til at Mario og den britiske skjønnheten har vært venner en stund, og har vært ansiktstiming med henne som jobber i USA, og til og med har delt de morsomme chattene på kvelden på Twitter.



Før han dro til USA, la Mario ut på det sosiale mediesiden: 'Miami i morgen !! Kan ikke vente med å endelig se @emma_mcvey _... Så spent !! X '

Han delte også bilder av sin nydelige nye dame og kalte henne sin 'prinsesse'. Det virker som om ting virkelig varmes opp mellom paret.

hvordan døde rik mayall
Instagram

Den sexy stjernen twitret også et innlegg som lød: 'Hvis det er jenta di .......... Herregud, du vil ha noen nydelige barn..lol x'

Mini Marios er akkurat det vi vil se, de ville være SÅ søte.

Emma er opprinnelig fra Leeds, men kan hun være på vei til Essex for en cameo i TOWIE? La oss håpe det.

Mario Falcone og ny kjæreste i Miami & apos; Den eneste måten er Essex & apos; stjernen Mario Falcone tar en spasertur med sin nye kjæreste, Emma, ​​på Lincoln Road i Miami Beach Se galleri

Se Også: