Mars store Premium Bond -vinnere kåret - inkludert to nye millionærer

Premium -Obligasjoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kunder kan sjekke om de har vunnet Premium Bond -gevinster på prisprøve -appen nsandi.com(Bilde: NS&I)



To personer har blitt 1 million pund rikere i midten av Englands tredje nasjonale lockdown, etter å ha vunnet denne månedens Premium Bonds -jackpot.



Førstepremievinsten gikk til en kvinne fra Bristol som hentet en kul sum på 1 million pund med Bond 306PG138556.



Hun kjøpte den vinnende obligasjonen i juli 2017 og har totalt investert 50 000 pund.

September sin andre million-pund premie gikk til en kvinne fra Kent. Hennes vinnende Bond (307PX582004) ble kjøpt i juli 2017 - hun er den tjuefire personen fra Kent som tar jackpotten.

I trekningen av mars 2021 vil det bli utbetalt totalt 3.022.805 premier til en verdi av 86.905.650 pund.



Kunder kan sjekke om de har vunnet på nsandi.com premiesjekk, app for priskjekker eller via deres Alexa -aktiverte enhet fra 2. mars 2021.

Siden den første trekningen i juni 1957 har ERNIE trukket 516 millioner premier til en verdi av £ 21,5 milliarder (Bilde: Getty Images)



Kunder trenger sitt Premium Bond -nummer for å bruke nettstedet og NS&I -nummeret eller innehaverens nummer for å sjekke via appen.

Fra våren 2021 endres NS&I - ettersom det begynner å fase ut bruken av premiesjekker av premieobligasjoner.

I stedet kan Premium Bonds -kunder ordne med å få premiene de vinner utbetalt direkte til bankkontoen eller automatisk reinvesteres i flere Premium -obligasjoner opp til maksimumsgrensen på 50 000 pund.

Tilbaketrekking av premietillatelser vil ikke begynne før våren 2021, så kundene trenger ikke å iverksette tiltak nå og kan gjøre det på et senere tidspunkt.

NS&I vil kunngjøre en ny dato hvor warrants vil begynne å bli avviklet etter hvert.

Slik finner du ut om du er en vinner

Det vil markere et glimt av gode nyheter midt i alt kaoset (Bilde: Getty)

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

michael jackson kjemisk kastrert

Kunder kan sjekke om de har vunnet på nsandi.com prisjekker og premiesjekker -app fra tirsdag 2. mars 2021, kan de også spørre Alexa.

Kunder vil kreve sitt Premium Bonds -innehavers nummer for å se om de har vunnet.

De som har valgt å få utbetalt premier til bankkontoen sin, eller få premiene reinvesteret, vil bli informert om de har vunnet på e -post eller tekstmelding og kan sjekke online premiekontrollen på nsandi.com eller NS&I premiekontrollapp for å se verdien av premien.

Kunder som fortsatt mottar warrants, vil motta varsel via posten.

Finn glemte Premium Bond -premier

Premieobligasjoner vil ikke lenger bli sendt ut som sjekker under nye planer

National Savings and Investments, som driver premieobligasjoner, avslørte at det nå er mer enn £ 64miljoner verdt premier som ikke kreves fra premiumobligasjoner og venter på at folk skal ta bank.

Du kan finne ut om noen av Premium -obligasjonene dine er vinnere ved å laste ned premiejekker -appen fra App Store eller Google Play, eller besøk premiekontrollen på nsandi.com .

Kunder administrerer obligasjonene sine online på nsandi.com og på telefon.

For øyeblikket er oddsen for å vinne en obligasjon hver måned 24 500 til 1, og de aller fleste premiene er på 25 pund. Det fungerer som en 1,4% premiefondssats.

Kunder kan velge å få premiene sine utbetalt rett til bankkontoen sin, eller å få dem automatisk reinvestert på en ny Premium Obligasjonskonto hvis deres totale beholdning er under maksimumsgrensen på £ 50 000.

Andre måter å øke besparelsene på

TIL Premium obligasjon kan appellere til de som liker spenningen ved å vente på å finne ut om de har vunnet, men hvis du er en treg og stabil sparemaskin, er det mer pålitelige måter å vokse pengene dine på.

Her er vår guide for å øke kontantene dine ved å finne bedre besparelser, enten det er gjennom en tradisjonell ISA eller peer-to-peer-utlån.

Vi har også tips om hvordan du finner den beste kontant -ISAen, og 3 måter å finne deg bedre sparepriser på.

Hvis du ikke har noe imot å satse, men liker litt mer kontroll, kan du finne en aksjer og aksjer ISA givende - finn ut mer her.

Se Også: